Başkanın danışmanı yönetimi bombaladı

Güncelleme Tarihi:

Başkanın danışmanı yönetimi bombaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 23:37

Aysal’ın danışmanı Heiderscheid, G.Saray’da kura çekimine gitmesini eleştirenlere, “Onlar kültürlerinin eksikliğinden kaygılandıkları için kurada bulunamadı” dedi.

Haberin Devamı

FRANCK Ribery’nin Galatasaray’dan bedelsiz ayrılmasından sorumlu olduğu ileri sürülen ve başkan Ünal Aysal’ın danışmanlığını yapması bu nedenle ayrıca tartışma konusu olan Bruno Heiderscheid, sarı kırmızılı yönetime ağır suçlamalarda bulundu.
Heiderscheid, Hürriyet’in sorularını yanıtlarken, Ribery olayı ve diğer tartışma konularına şöyle değindi:
“2005’te Franck Ribery’i temsil etmekteydim ve G.Saray’ın menfaatlerini savunmuyordum. Oyuncunun ücreti ödenmemişti, hamile eşiyle yalnızdı ve olay esnasında henüz 21 yaşındaydı. Kesinlikle Fransa’ya dönmek istiyordu. Ne yapmam gerekirdi? Çözüm bulmak için 4 ay boyunca kulüple irtibata geçtim, fakat kulüp cevap vermiyordu..”

RİBERY GERÇEĞİNİ AYSAL BİLİYOR

“Ünal Aysal gibi biri beni göreve aldıysa bu tesadüfen değildir ve Ribery konusundaki gerçeği bildiğindendir.”
“Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılmam konusunda söylentilere sebep olan kişiler isimlerini vermeye cesaret edemedi Galatasaray’ı Lutfi Arıboğan’ın yanında temsil etmekten gurur duydum. Şikayet eden kişiler de kura çekilişinde bulunabilirlerdi. Fakat futbol kültürlerinden olduğu kadar ilişkilerinden de dolayı büyük bir Avrupa kulübünü temsilde zorlanacakları kaygısıyla gelmemişlerdir. Veya başka yetersizlikleri vardır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!