Başkanın adamlarıyız

Güncelleme Tarihi:

Başkanın adamlarıyız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2011 15:27

Ünal Aysal eski başkanlardan Faruk Süren ve Alp Yalman'ı kurullarda göreve çağrı yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren'i telefonla aradım. Kendisi Londra'da olduğunu söyledi ve Avrupa'nın en önemli Şampiyonlar Ligi  şampiyonu kim olacak diye Londra'nın Wembley Stadı'na doğru gittiğini söyledi... Böyle Barcelona ve Manchester United maçlarını  her zaman görmenin mümkün olmadığını, o heyecanı bu yaşına  kadar devam etiğini söyledi...

 Süren, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kendisi gibi eski başkan ve faydalı olacak kişileri  kenetlemeye çağırması üzerine de şunları söyledi:

"Yabancı bir film vardı,"Başkanın adamları". Bizim başkan da kendine göre bir yol bulmuş. Galatasaray'ın geleceği için elini her taşın altına koymayı seviyor. Biz dahil bugüne kadar böylesine bir  Galatasaray topluğu meydana getiremedik. Dış ilişkiler, futbol icra gibi konuları yakından bildiğim için yönetimin dışından bizden fikirlerimizi almak istiyor. Başkan ve Ali Dürüst fikirlerimi  anlatacağım iki kişi, bizler söyleyeceğiz  kendileri dinleyecek. Uygulanıp uygulamayacaklarına kendileri karar verecek"
 
ADNAN POLAT ÇAĞIRDI DA GİTMEDİK Mİ?
 
"Eski başkan Adnan Polat'ın da her zaman içimizden biri olduğunu biliyoruz,  kendisine  bir takım sözler söyledik dinlemek istemedi" diyen Faruk Süren şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Adnan Polat ile gerek birlikte olduğumuzda gerek olmadığımızda hep, 'Sen kendini yoruyorsun. Her şeyi sen halletmek istiyorsun. Yönetimde sana yardımcı olacak kişileri seçmende yanlışlık yaptın.' diye defalarca söyledim. Hiçbir zaman da arkadaş olarak gel de yanlışımız varsa düzeltelim diye bir adım atmadı yani. Çağırdı da gitmedik mi? Ama olmadı. Bu sözler bir yıl içinde medya arşivlerinde yer aldı ama  bazı akıllı kişiler, bana  fazla  medyatik olma yüzün eskiyor diye sözler sarfedip durdular. Ben yıllarca camiada başkanlık da yaptım, 'defteri kapattım' dedim. Kulübün hep içinde kaldım. Benim tek düşüncem ne başkanlık, ne yönetim, yararlı olmaktan başka düşüncem yoktu ama bir türlü anlamadı. Ünal Aysal listede seçtiği yöneticilerle yola devam eder ama kendisi ne yaptığını biliyor ve seçilenler de bizlerden rahatsızlık duymuyor."
   Â
 
                          Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!