Başkan Yılmaz'ın inancı tam

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmazın inancı tam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2012 13:09

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Zoru başarmak için mücadele ettik. Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik" dedi.

Haberin Devamı

Kazım Gürol Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de kalmak için son haftaya kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Deplasmanda Beşiktaş karşısında 1-0 kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Yılmaz, “Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik, zoru başarmak için mücadele ettik. Her zaman Samsunspor camiası olarak oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvendik. Deplasmanda Beşiktaş'ı yenme başarısı gösterdik” diye konuştu.

Yılmaz, bu hafta sonu sahalarında Sivasspor ile ligde kalma adına önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Sivasspor maçı hazırlıklarımız yarın başlıyor. Bu maç için oyuncularımızın ve teknik heyetimizin hummalı bir şekilde çalışacağına inanıyoruz. Tek hedefimiz galibiyet. Bu karşılaşmada büyük Samsunspor taraftarının büyük desteğini bekliyoruz.”

COŞKULU KARŞILAMA

Haberin Devamı

Başiktaş'ı deplasmanda mağlup ederek ligde kalma umudunu son haftaya taşıyan kırmızı beyazlı takımda mutluluk rüzgarları esiyor.

İstanbul'dan gelen kırmızı-beyazlı futbolcuları yaklaşık bin kişilik taraftar grubu havaalanında karşıladı. Meşaleler yakalarak futbolcuları omuzlara alan taraftarlar, oyunculara büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Uzun araç konvoyunun oluştuğu havaalanı yolundan 45 dakikada tesislere varan futbolcular da gösterilen ilgi karşısında memnuniyetlerini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!