Başkan sahaya indi

Güncelleme Tarihi:

Başkan sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2010 00:00

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün Samandıra Tesisleri’ne geldi ve resmen sıkıyönetim ilan etti. Fenerbahçeli oyuncular bundan sonra sezon sonuna kadar sabah saat 09.00’da biraraya gelecek akşam saat 20.00’den önce kimse tesislerden ve birbirinden ayrılmayacak.

Bu önemli gelişmeyi aktardıktan sonra şimdi detaylarına gelelim.

Samandıra’da dün olağanüstü bir gün yaşandı. Önce sabah 09.00’da Aziz Yıldırım ile yöneticilerden Murat Özaydınlı ve Cihan Kamer futbolcularla sabah kahvaltısı yaptı. Öğlen yemeğinde ise Asbaşkan Şekip Mosturoğlu takımla birlikte oldu.

İdmanı izledi

Akşam antrenmanında ise neredeyse bütün yöneticiler tesislerdeydi. Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Cihan Kamer, Nihat Özbağı, Semih Özsoy, Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu çalışmayı da seyretti. Bir ara Güiza ve Volkan Demirel ile sohbet eden Yıldırım daha sonra malzemecilerle konuştu. Yıldırım’ı bir anda karşılarında gören malzemeciler tek sıra halinde dizilerek askeri bir görüntü sergiledi.

Bu görüntü az sonra verilecek talimatın habercisiydi sanki. Çünkü Yıldırım yaklaşık 30 dakika sonra yönetici arkadaşları, teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptı. Aykut Kocaman’ın da katıldığı toplantıda Yıldırım, sezon sonuna kadar yapılacakları sıraladı.

İşte yapılacaklar

Teknik heyet ve futbolcular başta olmak üzere herkes sezon sonuna kadar en geç saat 09.00’da tesislerde olacak.
Saat 20.00’den önce de kimse evine gitmeyecek.
Galatasaray derbisine kadar kendisi de dahil (imkanı olanlardan) yöneticilerin bir kısmı sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğini futbolcularla birlikte Samandıra’da yiyecek.
Bütün futbolcular birlikte hareket edecek. Televizyonda maç varsa herkes birlikte izleyecek.
Talimatlarını bir bir sıralayan Yıldırım, “Sabahtan, akşama kadar herkesi burada göreceğim” diyerek Can Bartu Tesisleri’nden ayrıldı.

Dikkattttt! Başkan geliyor

AZİZ Yıldırım, Samandıra Tesisleri’nde idmanı izlerken malzemecilerle karşılaştı. Başkan Yıldırım’ın bir süre görüştüğü malzemecilerin sergilediği görüntü tüm takımda gülümseme yarattı. Fenerbahçe’nin malzemecileri içtimaya çıkmış askerler gibi dizilmişlerdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!