Başkan gelirse tur da gelir

Güncelleme Tarihi:

Başkan gelirse tur da gelir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2009 00:00

Avrupa Çalenç Kupası’nda 92 takımı sollayarak ilk 8’e kalan Beşiktaşlı hentbolcular, yarın çeyrek final rövanşında Buducnost karşısına çıkacak. Tur için 3 farklı galibiyete ihtiyacı olan siyah beyazlılar, "Başkanımız gelirse turu kesin geçeriz" dedi.

SON beş yılda 10 kupa kazanan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti. 100 takımın mücadele ettiği Avrupa Çalenç Kupası’nda ilk 8’e girmeyi başaran siyah beyazlılar yarı finale de çok yakın. Çeyrek final ilk maçında 27-25 yenildikleri Karadağ takımı Buducnost’u yarın 3 gol farkla yenmeleri halinde bile tur atlayacaklar.Siyah beyazlılar, bu tarihi maç için son derece iddialı. Takımın yıldızı Ramazan Döne, "Tur şansımız çok yüksek. Ancak, sayın başkanımız Yıldırım Demirören de maça gelirse turu kesin geçeriz. Çünkü onun varlığı bizim motivasyonumuzu artırır" dedi. Genel menajer Bilal Eyüboğlu ise, "Bana göre yarınki maç kupanın şampiyonunu belirleyecek. Eğer turu biz geçersek ondan sonra bizi kimse durduramaz, kupayı da alırız" diye konuştu. Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak Beşiktaş-Buducnost maçı, saat 15.30’da başlayacak.

Beş senede 10 kupa kazanan efsane takım

BEŞİKTAŞ Hentbol Takımı, son 5 yılda 2’si lig şampiyonluğu, 3’ü Süper Kupa, 3’ü Türkiye Kupası ve 2’si de lig üçüncülüğü olmak üzere toplam 10 kupa kazandı. Bu sene de ligde lider, Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final’e, Avrupa Çalenç Kupası’nda çeyrek finale çıktı. Fakat, bunca başarılarına karşın üvey evlat muamelesi görüyorlar. Maçlarda 400 kişilik salonu bile dolduramıyorlar.Hiç sponsorları yok.Ve paralarını da gecikmeli alıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!