Başkan Fernandes'i satalım demedi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Fernandesi satalım demedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2014 00:32

‘Keşke Bilic ve Özen’i dinlemeyip Fernandes’i satsaydım’ diyen Fikret Orman’a Önder Özen’den cevap geldi:

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Direktörü, “Başkan, ‘Fernandes’i keşke satsaydık’ dedi, ama ‘Beni dinleyip satsaydık’ demedi” ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ Futbol Direktörü Önder Özen, başkan Fikret Orman’ın ‘Fernandes’i satma’ serzenişine yanıt verdi... Önceki gün Fikret Orman’ın ‘Keşke Bilic ve Özen’i dinlemeyip Fernandes’i satsaydım’ ifadesine tepki gösteren Özen, “Başkan bana Fernandes’i satalım demedi. Ben hiçbir zaman böyle bir şey duymadım. Fernandes’i keşke satsaydık dedi, ama ‘Keşke beni dinleyip satsaydık’ demedi. Bu doğru değil. Ben de zaman zaman Keşke Almeida’yı satsaydık dedim” diye konuştu.

‘1 yıldız alacağız’

ENERAMO, Sezer ve Serdar transferlerinden dolayı pişman olduğunu söyleyen Özen, BJK TV’ye konuştu.
Taraftarın özleyeceği isimler Quaresma, Guti, Simao, Almeida, Fernandes’li kadro 5. oldu. Taraftarların beklediği isimlerden birini transfer edeceğiz.

- Kerim Frei,’ın kendini geliştirmesi gereken yönleri var.
- Pedro Franco kadro için 18 hafta bekledi. Daha fazla tercih edilmeliydi.

Haberin Devamı

‘Diego’da fark çok’

DIEGO’ya teklif yapıldı ama kabul etmedi. 2-2 bucuk katı kadar bir fark var bizim teklifimizle.
- Yeni sezonda Almeida’nın yerine gelecek oyuncular Almeida’yı aratmayacaktır. A planımız Almeida değil.
- ‘Bir kaç yıl şampiyonluğa oynamayacağım’ desek bu çok şeyin başlangıcı olur. Şampiyonluk baskı yaratıyor.

ÇARK ETSE DE ARTIK ÇOK GEÇ

SİYAH beyazlı yöneticilerden Deniz Atalay, “Kendisi artık Beşiktaş’ın oyuncusu değil. Çark etse de geri dönmek istese de bu mümkün değil. Gereken fedakarlığı daha önce yaptık” dedi.

Beşiktaş şampiyonluk istiyor

HENTBOL Erkekler Süper Lig final serisinin 3. maçında Beşiktaş, bugün Ankara İl Özel İdaresi’ni konuk edecek. Serinin ilk iki maçını 24-22 kazanarak 2-0 öne geçen siyah beyazlılar, bugün saat 19.00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynayacak maçı da kazanırsa üst üste 6. toplamda 10. şampiyonluğunu ilan edecek.

En hırçın Kartal Motta

SEZON üçüncü bitiren Beşiktaş’ta, en hırçın futbolcu Ramon Motta oldu. Siyah beyazlıların, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı, bu sezon 3 kez kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Motta, ayrıca 3 karşılaşmada da sarı kart gördü.

Beşiktaş’tan büyük altyapı yatırımı

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri’nin açılışı bugün gerçekleştirilecek. Fulya’da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri’nin bulunduğu alanda inşa edilen Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri bugün törenle açılacak. Açılış töreninde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunacak.

Florent Malouda gidiyor

TRABZON, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yıldız futbolcu Florent Malouda ile yollarını ayırıyor. Tecrübeli futbolcu, bütün haklarından feragat ederek serbest kalmak istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!