Başımız yine dertte

Güncelleme Tarihi:

Başımız yine dertte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

A.Gücü maçında Antalyaspor'un 2 puanını yakan Hakem İsmet Cengiz, raporunda karşılaşmadan sonra taraftarların saldırısına uğradığını iddia ederek Antalyaspor'un cezalandırılmasını istedi.

PFDK, Antalyaspor'un yazılı savunmasını aldı

Senaryoya bak

Geçen hafta Ankaragücü ile oynanan maçta Antalyaspor'un bir penaltısını vermeyen, Kamil'e gösterdiği haksız kartla bu futbolcunun cezalı durumuna düşmesine neden olan hakem İsmet Cengiz, maçtan sonra saldırıya uğradığını belirtip kırmızı beyazlı kulübün cezalandırılmasını istedi. Antalyaspor Kulübü, PFDK'ya yazılı savunma verdi.

Çok abartmış

Antalyaspor Hukuk Danışmanı Turgay Soyer ve Genel Sekreter Gültekin Çeki tarafından hazırlanan savunmada, hakem İsmet Cengiz'in olayı aşırı ölçüde abarttığı belirtilerek, ‘‘Olay, maçtan sonra yaklaşık 2000 seyircinin bulunduğu Adopen Tribünü'nden sahaya atılan bir kaç pet şişeden ibarettir’’ denildi. Savunmada, şunlara dikkat çekildi:

Yazılı savunma

‘‘Karşılaşmanın 90 dakikası centilmence geçmiş, iki takımın teknik adam ve futbolcuları da birbirlerini maçtan sonra tebrik etmiştir. A.Gücü Başkanı Cemal Aydın ve Teknik Direktör Gigi Multescu da, ulusal TV'lere yaptıkları açıklamada Antalyaspor taraftarının Ankaragücü seyircisine yaptığı sevgi gösterisinden övgüyle bahsetmiştir.

Berbat yönetti

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kamil'in düşürüldüğü pozisyonda Antalyaspor'un penaltısını vermeyen, bu futbolcuyu da sarı kartla cezalandıran hakem İsmet Cengiz, bu hatalı kararı ile tepki çekmiştir. Maçtan sonra sahaya atılan bir kaç pet şişe hakem üçlüsünün soyunma odasına gitmesini zorlaştıracak boyutta olmamıştır.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!