Başaracağına inandı, görevi kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Başaracağına inandı, görevi kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2012 17:39

Tokatspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Sözeri, "Bu işten alnımızın akıyla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor ile sezon sonuna kadar anlaşan Erkan Sözeri, kulüp başkanı Mehmet Aktürk ile düzenlediği basın toplantısında, zorlu bir görevi üstlendiklerinin farkında olduklarını söyledi.

Tokatspor'un köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Sözeri, “Kadro yapısına baktığımız zaman daha önce çalıştığımız öğrencilerimiz de var. Bu işi başarabileceğimize inandık ve görevi kabul ettik. Allah'ın izniyle bugünden itibaren görevimize başlayacağız” dedi.

Fethiyespor'dan teknik direktörlük tecrübesinin olduğunu söyleyen Sözeri, “Burada da yönetimiyle, şehrin ileri gelenleriyle, taraftarıyla, futbolcularıyla ve teknik heyetiyle bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Bunun için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Hiç bir zaman puan durumunun yarattığı olumsuzluklardan, özgüven eksikliğinden etkilenmemek için her türlü çabayı göstereceğiz ve bu işten alnımızın akıyla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü o özgüvenimiz var” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mehmet Aktürk ise Pazartesi günü teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile anlaşarak yollarını ayırdıklarını hatırlattı.

Uzunköprü'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Aktürk, “Fakat tabii ki bu bir bayrak yarışıdır. Burada kişilerden önce Tokatspor gelir. Tokatspor'un başarıya ulaşması da burada görev alan herkesin ortak hedefidir. Bu bayrak yarışında teknik manada, teknik patron olarak Erkan hocamız bu bayrağı taşıyacaktır” diye konuştu.

Sözeri ile sözleşme imzaladıklarını söyleyen Aktürk, “Kendisine başarılar temenni ediyorum. İnanıyorum ki Tokatspor'u içinde bulunduğu bu zor durumdan başarıyla çıkaracaktır. Yönetim kurulu olarak kendisine güvenimiz sonsuzdur. Sonuna kadar bu işin ve hocamızın almış olduğu kararların arkasında olacağız” diye konuştu.

Daha sonra Aktürk ve Sözeri, Tokatspor bayrağı önünde poz verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!