Baros'tan hayır yok

Güncelleme Tarihi:

Barostan hayır yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2010 00:00

ŞOK!.. Galatasaray’ın Çek futbolcusu yine sakatlandı. Milan Baros 18 dakika forma giydiği Beşiktaş derbisinde bu kez de sağ ayak arka adalesinden sakatlanarak, devreyi kapattı. Golcü, 17 Ekim 2010 tarihinde oynanan Ankaragücü maçında sol ayak arka adalesinden sakatlandıktan sonra Beşiktaş maçında formasına kavuştu.

42 gün sonra sahalara dönen Baros, 72. dakikada Elano’nun yerine oyuna dahil oldu ama derbiyi tamamladıktan sonra ayağında ağrı hissetti. Sağ ayak arka adalesinde 1. derecede zorlanma tespit edilen yıldız oyuncunun ligin ilk yarısını kapattığı öğrenildi.

Geçen yıl oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ayak tarak kemiği kırılan Milan Baros, o günden sonra adeta ‘müzmin’ sakata döndü. Baros, 2009-2010 sezonunun başından bu yana oynanan 48 lig maçının yalnızca 19’un da maçlara ilk 11 olarak başlayabildi.

Toplam 24 gol attı

Çek futbolcu, geçen yıldan bu yana G.Saray forması ile toplam Avrupa Kupaları, Türkiye Kupası dahil toplam 24 gol kaydetti.

Cimbom’dan geçen yıl garanti para olarak 2.2 milyon, bu sezon ise 2.6 milyon Euro kazanan ve ligin ilk yarının bitmesi ile 1 milyon 250 bin Euro’yu cebine koyacak golcünün attığı 1 golün bedeli ise yaklaşık 145 bin Euro’ya denk geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!