Baroni: Düşündüğümüz tek şey tur atlamak

Güncelleme Tarihi:

Baroni: Düşündüğümüz tek şey tur atlamak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2010 19:13

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla yapacakları ikinci maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Baroni, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Young Boys ile deplasmanda oynadıkları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında istenilen futbolu ortaya koyamadıklarını, ancak bundan sonra yapmaları gerekenin 2. maçta nasıl oynamaları gerektiğini bilmek olduğunu dile getirdi.

İlk maçta iyi oynamadıklarını vurgulayan Brezilyalı oyuncu, “Ancak bizim bundan sonra yapmamız gereken, 2. maçta nasıl oynamamız gerektiğini bilmek. Taraftarımızın önünde oynayacağımız bu maçta Fenerbahçe'nin oynaması gereken futbolu göstereceğimize inanıyorum. Düşündüğümüz tek şey galibiyetle ayrılıp tur atlamak olacak” dedi.

Yapılan antrenmanlardan keyif aldıklarını kaydeden Baroni, “Antrenmanlarda topun mütemadiyen bizde kalmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Tabii bundan önemlisi bu çalışmaların sonucunu sahada göstermek. Çünkü bunun için çalışıyoruz. Topla yapılan idmanlarla maçlara hazırlanıyoruz. Bu da bizim keyif aldığımız bir antrenman türü” diye konuştu.

Takım olarak en kısa sürede istenilen seviyeye geleceklerine inandıklarına dikkati çeken sarı-lacivertli oyuncu, şunları söyledi:

“Her gün antrenman yapıyoruz, bu bizi biraz daha ileriye götürüyor. Fakat önümüzde çok yoğun bir maç trafiği olacak. İlk başta Şampiyonlar Ligi eleme maçı, ondan sonra lig başlıyor, ondan sonra da hiç durmadan maçlar oynayacağız. Önemli olan istenilen seviyeye en kısa sürede gelmek. Antrenmanları iyi değerlendirip, yapmamız gerekenleri yaparsak en azından lig başlayana kadar çok iyi bir seviyeye geliriz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!