Barça o devi istiyor

Güncelleme Tarihi:

Barça o devi istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2014 11:40

Barcelona’da yeni teknik direktör arayışları farklı boyutlara ulaşmaya başladı. Barcelonalı taraftarlar Jurgen Klopp’u görmek istiyor.

Haberin Devamı

Barcelona’da yeni teknik direktör arayışları farklı boyutlara ulaşmaya başladı. Tata Martino’nun son Real Sociedad maçında yaptığı taktiksel değişiklikler sonrası alınan mağlubiyet, transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Andoni Zubizaretta’nın hemen çalışmalara başladığı ve yönetime 5 kişilik rapor verdiği haberlerinin ardından Barcelonalı taraftarlar arasında yapılan bir ankette Alman teknik adamı Jurgen Klopp’un adı ön plana çıktı.
Barcelona’nın geleceği Tata Martino değilse kimi görmek istiyorsanız sorusuna cevap veren 10 bin Katalan taraftardan %52’si Jurgen Klopp cevabını verdi. Borussia Dortmund ile yakaladığı genç jenerasyonun ve futbol sisteminin Barcelona ile özdeşleştiğine inanan Katalan taraftarlar, başarılı olmak için Klopp’un en iyi tercih olduğu yönünde görüş bildirdi. Klopp’un ardından en yüksek oyu %27 ile Luis Enrique alırken, Atletico Madrid ile harika bir sezon geçiren Diego Simeone ise ancak %10 oyda kaldı.

Haberin Devamı

Barça o devi istiyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!