Balıkesirspor ligde artık siftah yapmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor ligde artık siftah yapmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 15:32

38 yıl sonra ilk kez karşı karşıya gelecek olan Balıkesir ve Galatasaray bu akşam kozlarını paylaşacak. Galatasaray moral, Balıkesir ise ilk galibiyetinin peşinde..

Haberin Devamı

3. haftasına girdiğimiz Süper Lig’de Balıkesir ve Galatasaray kaşı karşıya gelecekler. Ligin çiçeği burnunda takımlarından Balıkesir’in ev sahibi olacağı maçta Galatasaray galip gelerek üzerindeki sıkıntılı havadan kurtulmak istiyor. Balıkesir ise bu hafta ilk galibiyetini almak ve ligde moral bulmak istiyor. İlk iki hafta 4 puan toplayan sarı kırmızılı ekip Anderlecht maçından kalan moral bozukluğunu üzerinden atmak, bulunduğu darboğazdan çıkıp taraftarıyla barışmak isteyecek.

Balıkesirspor Kadrosu: Emrullah, Okan, Coelho, Kulusic, Bülent, Alanzinho, Aykut, Vargas, Santos, İlhan, Sercan

Teknik Patron: İsmail Ertekin

Galatasaray: Muslera, Yasin, Semih, Chedjou, Tarık, Yekta, Dzemaili, Selçuk, Sneijder, Bruma, Burak

Teknik Patron: Cesare Prandelli

Haberin Devamı

SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

Bu arada Balıkesir yönetiminin Galatasaray karşılaşması için kararlaştırdığı bilet fiyatları taraftarın tepkisini çekti. Kapalı tribün 200 ve 250, maraton 100, kale arkası 70 lira olarak açıklanan fiyatları yüksek bulan sporseverler "Yönetimi asgari ücretin farkında değil galiba. Bu maçta taraftar değil yönetim fedakârlık yapmalıydı" yorumunda bulundu.
Hazırlıklarını Florya Metin Oktay tesislerinde tamamlayıp şehre geçen Galatasaray'da, Prandelli cezası devam eden Meloyu ve Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz ve Hamit Umut Gündoğan’ı İstanbul’da bırakarak Balıkesir’e götürmedi.

15.800 kapasiteli bir dönem Bandırmaspor tarafından da kullanılan Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek.

Balıkesirspor ligde artık siftah yapmak istiyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!