Balığımı büyük keyifle yedim

Güncelleme Tarihi:

Balığımı büyük keyifle yedim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2006 00:00

Ezeli rakiplerin yenişememesi en çok Erik Gerets’i sevindirdi. G.Saray’ın Belçikalı hocası, "Benim için güzel bir geceydi" dedi.

DEV derbiden çıkan sonuç, F.Bahçe ve Beşiktaş’ı tatmin etmezken, G.Saray cephesinde yüzleri güldürdü. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Erik Gerets, çekişmeli bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Derbideki beraberlik bizim açımızdan sevindirici" diye konuştu. Belçikalı çalıştırıcı şöyle devam etti: "Eminim ki alınan bu sonuç en çok bize yaradı. Güzel bir maç oldu. Çünkü iki takım da sahaya kazanmak için çıktığını gösterdi. 90 dakika bittiğinde keyiflendim. Netice açısından avantaj elde ettik. Derbiyi Fenerbahçe kazansaydı bizim için zirvedeki yarış daha zor olacaktı. Çünkü, liderlik koltuğunda oturuyorlar ve puan farkı da kapanmayacaktı. Şimdi, Antalyaspor maçında kazandığımız 3 puanın önemi daha da arttı. Biz yolumuza devam ediyoruz."

Beraberlik istiyordum

Gerets
, daha sonra esprili bir şekilde, "Maçı yardımcım Erdal Keser’in evinde seyredecektim. Ama olmadı. İkimiz de farklı yerlerde televizyonun karşısına geçip, keyifle balığımızı yedik. Maç öncesi isteğim beraberlikti, bu da gerçekleşti. Benim için çok güzel bir geceydi" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!