Baliç : Beni ligde görün

Güncelleme Tarihi:

Baliç : Beni ligde görün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Eyüpspor maçında iki gol atmasına rağmen henüz hazır olmadığını söyleyen Boşnak yıldız, ‘‘Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer şampiyon olamazsak, vicdan azabı çekerim’ dedi.

SABIRSIZLANIYOR

F.Bahçe'nin Real Madrid'den 1 yıllığına kiraladığı eski gözağrısı Elvir Baliç, Eyüpspor'la oynanan hazırlık maçında iki gol atmasına rağmen henüz hazır olmadığını söylüyor. Boşnak futbolcu, sarı lacivertli taraftarlara seslenerek, ‘‘Gerçek Baliç bu değil. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Söz veriyorum. Daha iyi olacağım’’ dedi.

SORUMLULUK BİZDE

Şampiyonluk yarışında en büyük adayının Fenerbahçe olduğunu ileri süren Baliç, ‘‘Eğer şampiyon olamazsak, vicdan azabı çekerim. Fenerbahçe taraftarı her şeyin en iyisine layıktır. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri üzerlerine düşeni yaptı. Şimdi bütün sorumluluk, biz futbolcular ve teknik heyette’’ diye konuştu.

LAYIK OLACAĞIM

Eyüpspor maçında sahaya kaptan olarak çıkmanın gururunu yaşadığını söyleyen yıldız futbolcu şöyle devam etti: ‘‘Ben böyle bir sevgiyi hiçbir yerde görmedim. Türkiye'ye gelmemin tek sebebi, Fenerbahçe'ye olan aşkımdır. Bunu oynayacağım başarılı futbol ile ispat edeceğim. İki sezon önce yarım kalan hesabımı tamamlayacağım.’’

AŞKINA KAVUŞTU

F.Bahçe'de forma giydiği bir sezonda oynadığı futbolla sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran, ardından İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan Elvir Baliç, çok sevdiği formasına kavuşmanın sevincini yaşıyor. Önceki gün oynanan Eyüpspor maçında iki gol atan Baliç, ‘‘Henüz hazır değilim. Gerçek gücümü ligde göstereceğim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!