Balic asrın bombası

Güncelleme Tarihi:

Balic asrın bombası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sezon başında Bursa'dan Baliç'i alarak yüzyılın son transfer bombasını patlattıklarını belirten Yıldırım, F.Bahçe'nin artık altyapıya önem vereceğini ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı.

Başarı sürecek

Ligin ilk yarısını lider bitiren Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım başarının rastlantı olmadığını söylüyor. Göreve geldiği günden bu yana ilk hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Yıldırım, başarı ile birlikte ‘‘Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’’ sloganının da gerçekleşeceğini savunuyor.

Alt yapı atağı

Baliç'i alarak yüzyılın son bombasını patlattıklarını belirten Yıldırım, artık pahalı transferlerin hayal olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: ‘‘Bundan böyle altyapıya önem vereceğiz. Sezon sonunda bir veya iki yeni isim alabiliriz. Yarınlarımızı PAF Takımı ile garanti altına alacağız.

Taraftar el ele

Baliç'i çok pahalı aldığımız söylendi. Bu rakam Avrupa'da bile ses getirdi. Okocha'yı Baliç'in fiyatı yüzünden pahalı sattık. Kulüpleri zor günler bekliyor. Sadece TV gelirleriyle olmaz. Yeni kaynaklar yaratılmalı. Son sözüm taraftara. Onlar bir başka. F.Bahçe'nin başarısında her zamanki yerlerini aldılar.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!