Bakırköy sessiz 0-0

Güncelleme Tarihi:

Bakırköy sessiz 0-0
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayan yeşil siyahlılar haftayı 1 puanla kapattı. Ramazan kırmızı kart görünce Bakırköy, 71 dakika 10 kişiyle oynadı.

İKİNCİ Lig Birinci Grup'ta üst sıralara yükselme mücadelesi veren Bakırköyspor ile Mersin İdmanyurdu'nun İstanbul'daki mücadelesi golsüz sona erdi. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, özellikle ilk yarıda iki ekip de rakip ceza alanlarında etkili olamadı. Maçın en tehlikeli pozisyonunda 78. dakikada Bakırköyspor'dan Mustafa orta sahadan kaytığı topla ceza alanına girmeden vuruşunu yaptı. Top üst direkten oyun alanına döndü. Bu pozisyondan gol çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Bakırköyspor puanını 15'e, Mersin İdmanyurdu da 11'e çıkardı.

STAT: Şenlikköy

HAKEMLER: Ünsal Çimen (*), Ercan İnegöllüler (*), Günay Güloğlu (*)

BAKIRKÖY: Orkun (**)- Tuncay (***), Kasım (**), Erdal (**)- Ramazan (*), Gürol (**) (Dk.85 Emre), Hakan (*) (Dk.26 Faruk **), Mahmut (**), Bülent (*)- Ahmet (**), Akif (**) (Dk.36 Mustafa ***)

MERSİN İDMAN YURDU: Oğuzhan (**)- Önal (***), Murat (**), Gökhan (**)- Yunus Emre (**), Samet (**), İsmet (**), Ersan (**), Erdal (**) (Dk.71 Şenol **)- Ragıp (*) (Dk.46 Serkan **), Zeynel (**)

KIRMIZI KART: Dk.19 Ramazan (Bakırköy)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!