Babangida'nın sözleşmesi feshedildi

Güncelleme Tarihi:

Babangidanın sözleşmesi feshedildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2001 00:00


Gençlerbirliği'nde yarın Fenerbahçe ile oynayacakları Türkiye Kupası final karşılaşması öncesinde Babangida'nın sözleşmesi feshedildi.
Haberin Devamı

Bu sezon ilginç kararları ile spor kamuoyunu şaşırtan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ise, bir kez daha sürpsiz bir kararla Babangida'nın sözleşmesini fest etti ve gelecek sezon için anlaştığı Belçikalı Walter Meeuws ile Kayseri'ye gitti.

GENÇLER KUPA'YA KİLİTLENDİ
Tarihinde ikinci kez Türkiye kupası finaline çıkan Gençlerbirliği, 1986-1987 sezonunda 5-0 ve 1-2'lik skorlarla Eskişehirspor'un elinden kaptığı kupayı bu kez, Fenerbahçe'den almaya kararlı.

Kayseri'ye gelene kadar Konya Mobellaspor'u Ankara'da 7-1, Rizespor'u deplasmanda 2-1, Kocaelispor'u 19 Mayıs Stadı'nda 4-2, Beşiktaş'ı evinde 5-3 (penaltılarla) mağlup etmeyi başaran Kırmızı-siyahlılar, Sarı Kanaryaları da 1-0 yeneceklerini iddia ediyorlar.

Teknik Direktör Samet Aybaba, "önce rakibimizi durduracak, daha sonra kontrataklarla vuracağız" derken, alışılmış taktik yapılarında da değişiklik yapacağını söyledi. Nevşehir'deki son antrenmanda libero Beyhan'ın önüne Ömer, Tolga ve İsmail Güldüren'den oluşan defans bloğu oluşturan Aybaba, orta sahada M'Bayo, Thomas, Phiri ile Mehmet'e görev verdi. Forvette Kona-Ümit Karan ikilisinden hucum pres yapmaları isteyen Başkent ekibinin çalıştırıcısı, tüm futbolcularına, ``kaleyi gördünüz mü, şut çekin'' uyarısında bulundu.

(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!