Babaları gibi çimi değil, buzu tercih ettiler

Güncelleme Tarihi:

Babaları gibi çimi değil, buzu tercih ettiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2011 14:30

Türk futboluna isimlerini altın harflerle yazdıran Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile A Milli Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin'in çocukları, babaları gibi çim sahayı değil, buzu tercih etti.

Haberin Devamı

Erzurum'da kampa giren Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takım'ında yer alan Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan ile Oğuz Çetin'in oğlu Bartu, 3 bin kişilik buz hokeyi salonunda yaptıkları antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyorlar. 8 numaralı formayı giyen Demirören ile 11 numaralı formayı giyen Çetin'in çok yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Beşiktaş Kulüp Başkanı Demirören'in 16 yaşındaki oğlu Erdoğan Demirören, "Bu sene ilk kez milli takıma girdim. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Futbol oynadım, ama sonra buz hokeyine geçtim. Nedenini bilmiyorum ama buz hokeyine daha büyük ilgi duydum. Babam da beni destekliyor" dedi.

Antrenmanların zorlu ve zevkli geçtiğini söyleyen Oğuz Çetin'in 18 yaşındaki oğlu Bartu Çetin de futbola yeteneği olmadığı için Türkiye'yi buz hokeyinde temsil etmeye çalıştığını söyledi. Erzurum'a milli takımla ikinci kez geldiğini vurgulayan Çetin, "Babam buz hokeyinden anlamadığı için evde taktik vermiyor. Futbolda yeteneğim olmadığı için buz hokeyini tercih ettim. Hedefim milli formayı her maçta giyip ülkemi en şekil detemsil etmek" diye konuştu

Haberin Devamı

Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Balkaya, takımdaki 32 sporcunun genç ve bir o kadar da hırslı olduğunu belirtti. Balkaya, "Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapıyoruz. Beş kişilik ekibin nezaretinde yapılan antrenmanlar kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı oluyor" dedi.

 


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!