B. M'Gladbach 2-4 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

B. MGladbach 2-4 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 00:01

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda F.Bahçe, Almanya’da konuk olduğu B.Mönchengladbach’ı 4-2 mağlup etti ve puanını 4'e çıkardı.

Haberin Devamı

Gol düellosu şeklinde geçen maçta ev sahibi takım 8. dakikada De Jong ile öne geçti. Fenerbahçe, bu gole 25. dakikada Baroni'nin mükemmel frikik golüyle, 40. dakikdada Meireles'in füzesi ile cevap verdi ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.

MAÇTAN KARELER - Semih BAHADIR'ın objektifinden

KOCAMAN: BİZDE RAHATLAMA DURUMU YOK




Dakikalar 70. gösterdiğinde ise sarı lacivertlilerin Hollandalı yıldızı sahneye çıktı ve takımının 3. golüne imza attı.. M'Gladbach 3 dakika sonra De Camargo ile cevap verse de Almanya'da son sözü söyleyen ise Fenerbahçe'nin gol perdesini açan Baroni oldu ve farkı yeniden ikiye çıkardı.

Gruptaki diğer maçta Marsilya, sahasında AEL Limassol'u 5-1 yendi. Bu sonuçların ardından Marsilya, 4 puan, 4 averajla haftayı lider tamamlarken, Fenerbahçe ise aynı puan, 2 averajla ikinci sıraya yerleşti. Borussia Mönchengladbach ise 1 puanla üçüncü sırada, AEL Limassol da aynı puanla son sırada yer aldı.  F.Bahçe bir sonraki maçında 25 Ekim'de AEL Limasol deplasmanda karşılşacak.

Hürriyet

Son günlerde Alex'in gönderilmesi nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe'de bu deplasman galibiyeti ile yüzler gülerken, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda da ilk iki için büyük bir avantaj yakaladı.

Stat: Borussia-Park
Hakemler: Fernando Teixeira Vitienes, Roberto Alonso Fernandez, Manuel Angel Torre Cimiano (İspanya)
Borussia Mönchengladbach: Stegen, Daems, Brouwers, Ring (Dk. 46 Hrgota), Tolga Ciğerci (Dk. 62 Camargo), Jong, Marx, Nordtveit, Arango, Xhaka (Dk. 87 Mlapa), Stranzl
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Caner, Bekir, Hasan Ali, Cristian, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt (Dk. 90 Selçuk), Sow (Dk. 78 Krasic)
Goller: Dk. 18 Jong, Dk. 74 Camargo (Borussia Mönchengladbach), Dk. 25 ve Dk. 87 Cristian, Dk. 40 Meireles, Dk. 71 Kuyt (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 78 Marx, Dk. 79 Jong (Borussia Mönchengladbach), Dk. 29 Gökhan Gönül, Dk. 32 Egemen, Dk. 75 Caner (Fenerbahçe)

MAÇIN AYRINTILARI

MAÇTAN NOTLAR

* Maç öncesinde stat etrafında Fenerium Tırı'ndan taraftarlara lisanslı ürün satışı yapıldı. Tır'da neredeyse hiç ürün kalmadı, taraftarlar nadiren buldukları bu fırsatı iyi değerlendirdiler.

Haberin Devamı

* Karşılaşmanın başlama saatinden 2 saat önce içeri pankart sokmaya çalışan sarı lacivertli  taraftarlar görevlilerle tartıştılar. Tartışma büyüyünce taraftarlar kapılara yüklendiler ve "Yönetim istifa diye bağırdılar". Polis bu durumda özel eğitilmiş köpeklerle olaya müdahale etti.

Haberin Devamı

*Maç başlamadan önce sarı lacivertli taraftarlar belirli aralıklarla "Ne yapardım bilmem, seni bir gün görmesem, sesini bile duymasam, Alex De Souza" diye hep bir ağızdan bağırdılar.

*Sarı lacivertliler kendilerine ayrılan bölmeye adeta sığmadılar. Mönchengladbach tarafından da bilet alan sarı lacivertlilerin sayısı stadda yaklaşık 8 bindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!