Aziz Yıldırım Türkiye turuna çıkıyor.

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım Türkiye turuna çıkıyor.
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 09:32

Mehmet Ağar'ı cezaevinde ziyaret eden Başkan Aziz Yıldırım, "F.Bahçe taraftarlarının hakkını kimse ödeyemez. Bu vefalı taraftarların hepsiyle görüşüp, minnetlerimi sunacağım" dedi.

Haberin Devamı

Bir yıl yaşanan kriz döneminde taraftarların hem kulübe hem de kendisine sahip çıkmasına karşılık Başkan Yıldırım da Türkiye'deki bütün F.Bahçe derneklerini tek tek ziyaret ederek, teşekkürlerini iletecek.

Akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin'in haberine göre; Başkan Yıldırım, "Fenerbahçe taraftarlarının haklarını kimse ödeyemez. Bu vefalı taraftarların hepsiyle görüşüp bu büyük duruşları için teşekkürlerimi, minnetlerimi sunacağım" dedi. Yıldırım bu gezisini Ramazan ayından sonra yapmayı planlıyor.

Başkan, 28 Temmuz'daki Divan Kurulu'nda da üyelerle birlikte iftar yemeği yiyecek. Bayramdan sonra da Topuk Yaylası'na gidecek. Yıldırım, Topuk Yaylası tesislerini ziyarete kapatarak dostlarını davet edecek.

AZİZ YILDIRIM İZDİHAMI

BAŞKAN Aziz Yıldırım dün de Aydın'ın Yenipazar İlçesi'ndeki Kapalı Cezaevi'nde yatan Demokrat Parti eski Genel Başkanı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Yıldırım, başkanvekili Abdullah Kiğılı, eski başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkan Nihat Özbağı, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve Konak Belediye Başkanı CHP'li Hakan Tartan ile birlikte Aydın'da önce Cumhuriyet Savcısı'ndan Mehmet Ağar ile görüşme izni aldıktan sonra Yenipazar'a gitti.

Eski dostu Mehmet Ağar'ı ziyaret eden Yıldırım ve yöneticiler cezaevinde 45 dakika kaldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Yenipazar'a geldiğini öğrenen F.Bahçe taraftarları cezaevi önüne akın etti. Sarı-Lacivertliler, cezaevi çıkışı Aziz Yıldırım'la hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Ağar da Metris'te tutuklu iken Yıldırım'ı ziyaret etmişti.

Haberin Devamı

Özaydınlı'nın mazereti var

Fenerbahçe'nin önceki günkü  yönetim kurulu toplantısına eski yöneticilerden Murat Özaydınlı katılmamıştı. Özaydınlı, gerekçesini twitterdan '12 senedir ilk uzun tatil ancak geç haberim olduğu için dünkü toplantıya yetişmem imkansızdı çok üzüldüm' mesajıyla anlattı.

Kader arkadaşlarıyla birlikte olamadığı için üzgün olduğunu anlatan Özaydınlı'ya bir taraftar, 'Geç haberiniz olamaz. Basın dahi iki gün önceden yazmıştı toplantıyı. Şimdi de kader arkadaşlarım demenize hiç gerek yok' diye itiraz etti. Özaydınlı da 'Nerede olduğumu herhalde benden iyi biliyorsun' karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Korsana imza atmadı

BAŞKAN Aziz Yıldırım ve yöneticiler pideleriyle ünlü Yenipazar ilçe merkezine gidip yemek yedi. Pideciye başka müşteri alınmadı. Başkan Yıldırım, çıkışta fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyenlerin üzerindeki formaların orijinal olup olmadığını kontrol etti. Formaları orijinal olanların imza isteklerini geri çevirmeyen Başkan, vatandaşların yoğun ilgisi altında Yenipazar'dan ayrıldı.  ARZU BARLAS

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!