Aziz Yıldırım ismini kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım ismini kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2009 12:36

Salih Kayar isimli bir vatandaş Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak "Aziz Yıldırım" ismini 10 yıl süreyle kendi üstüne marka olarak tescil ettirdi.

Haberin Devamı

MAHKEMESİ HALA SÜRÜYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; 1 oyla Vefa Küçük'ün önünde kongreyi kazandığından bu yana Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğunda 10 yılını deviren ve bu süre içinde sarı-lacivertli takımın başarısı için gecesini gündüzüne katıp, her alanda menfaatlerini korumaya çalışan Başkan Aziz Yıldırım'ın başı "Uyanık bir girişimciyle" dertte.

Salih Kayar isimli bir vatandaş, Türk Patent Enstitüsü'ne müracaat ederek "Aziz Yıldırım" ismini 10 yıl süreyle kendi üstüne marka olarak tescil ettirdi.

Markalar Dairesi Başkanlığı adına Kutay Kumbasar tarafından imzalanıp tescil edilen "Aziz Yıldırım" markası, Salih Kayar tarafından çeşitli ticari amaçlar için kullanılabilecek.

Aziz Yıldırım ismini kaptırdı

Haberin Devamı

YILDIRIM KURU TEMİZLEME

Aziz Yıldırım, isminin marka tescilini geri alabilmek için hukuki süreç başlatırken, mahkemenin 1,5 yıldır sürdüğü öğrenildi. Salih Kayar ismindeki "girişimci", Türk Patent Enstitüsü'nün bu tescili ile Aziz Yıldırım markasını tam 50 dalda imalat veya hizmete dönüştürebilecek. Bu markayla faaliyet gösterilebilecek alanlardan bazıları şunlar:

"Ağır silahlar, havanlar, roketler", "Ayak giysileri, baş giysileri", "Gayrimenkul komisyonculuğu", "İnşaat hizmetleri", "Çöplerin depolanması ve taşınması hizmetleri", "Madencilik", "Pastacılık, fırıncılık", "Kuru temizleme", "Elektrik dağıtım hizmetleri", "Hububat mamulleri", "Sakızlar, dondurmalar, şekerlemeler..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!