Azeranka sezona galibiyetle başladı

Güncelleme Tarihi:

Azeranka sezona galibiyetle başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 12:52

Victoria Azarenka, Brisbane ikinci turunda karşılaştığı Sabine Lisicki'yi 6-3'lük iki setle mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Geçen yılı dünya sıralamasında zirvede bitiren Victoria Azarenka, yeni sezonda ilk maçını Sabine Lisicki’ye karşı oynadı. Brisbane ikinci turunda karşılaştığı Alman rakibi karşısında yer yer zorlanan Belaruslu tenisçi, karşılaşmadan 6-3’lük iki setle galip ayrılmayı bildi.

Dört numaralı seribaşı Angelique Kerber ise Porto Rikolu genç rakibi Monica Puig’i ilk seti kaybettiği müsabakada 3-6/6-4/7-6 ile geçerek adını çeyrek finale yazdırdı. İlk turda Roberta Vinci’yi mağlup ederek uzun bir aradan sonra ilk galibiyetini alan Jarmila Gajdosova ise ikinci turda elendi. Maria Sharapova ile oynaması gereken ancak Rus tenisçinin sakatlığı nedeniyle çekilmesinin ardından Lesia Tsurenko ile karşılaşan ev sahibi raket, 1-6/6-1/6-4’lük set skorlarıyla mağlup oldu.

Haberin Devamı

ABD’li tenisçi Sloane Stephens ise Sofia Arvidsson’u mağlup ederek çeyrek finalde vatandaşı Serena Williams’ın rakibi oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!