Aykut'un hedefi Bundesliga kalesi

Güncelleme Tarihi:

Aykutun hedefi Bundesliga kalesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 17:46

Bundesliga'ya yükselen Eintracht Frankfurt'un alt yapısında yetişip son iki yıldan beri profesyonel kadroda yer alan 19 yaşındaki Türk genç milli Aykut Özer antrenmanlarda gaza bastığını belirtip, "Artık oynamak istiyorum. Bu sezon benim yılım olacak" dedi. Aykut kendisine çok güvendiğini belirterek hedefinin Eintracht'ın Bundesliga'da kalesini korumak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Almanya 1. Futbol Ligi'ne tekrar yükselen Eintracht Frankfurt'un kadrosunda yer alan 19 yaşındaki genç kaleci Aykut Özer, "Hedefimiz bu sezon ligde kalıcı olmak. Takım arkadaşlarımızla birlikte Teknik direktörümüz Armin Veh yönetiminde yeni sezona iyi hazırlanıyoruz. Bundesliga 1'de artık oynamak, kaleyi devr almak istiyorum. Bu sezon benim yılım olacak. Bu sezon hem Frankfurt'ta hemde Türkiye U19 milli takımında ilk 11'de oynayacağım" dedi. Eintracht Frankfurt'un yeni sezon için Kaiserslautern'den Kevin Trapp'ın alınmasının kendisini fazla etkilemeyeceğini söyleyen Türkiye U19 Genç Milli Aykut Özer "Kalede 37 yaşındaki tecrübeli Makedonya milli Oka Nikolov, 21 yaşındaki Almanya Ümit Milli Kevin Trap var. Bu sezon üç kaleci arasındaki yarışta öne çıkmak istiyorum. Kendime çok güveniyorum. Bunun için antrenmanlarda gaza bastım" diyerek iddialı konuştu.

Haberin Devamı

KALEYİ İSTİYOR

Eintracht Frankfurt U17 Genç takımıyla iki yıl önce Almanya şampiyonu olduktan sonra o zamanki antrenör Michael Skibbe tarafından profesyonel kadroya alınan Aykut Özer, daha sonra Eintracht'ın başına geçen Christoph Daum'dan da övgü almış, beğendiğini söylemişti. Eintracht Frankfurt'un taraftarlarıyla buluştuğu yeni sezon açılışında genç kaleci Aykut Özer'e sevgi seli yağdı Aykut imza ve resim çekme isteklerini kırmadığı taraftarların gözüne girmek için çalıştığını vurgulayıp sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçtiğimiz yıl hem okul hemde antrenmanlar vardı. Endüstri Teknikerliği meslek eğitimini bitirdim. Kafam iyice rahatladı, sırtımdan büyük bir yük kalktı. Meslek eğitimi bitirdiğim için futbola daha fazla sarıldığım bir anda şansız bir sakatlık beni geriye itti. Şu anda 3. kaleci gibi gözüksem de çok çalışıp bana verilen bu şansımı iyi kullanacağım. En kısa sürede Bundesliga'da Frankfurt'un kalesini ben korumak istiyorum. İnşallah başarılı olurum" diye konuştu.

AYKUT'TAN MEMNUNLAR

Bundesliga'da üç iyi kaleciye sahip olduğu için memnun olduklarını belirten Eintracht Teknik Direktörü Armin Veh ile Menajer Bruno Hübner "Genç yetenekli kalecimiz Aykut Özer'den bu sezon çok şeyler bekliyoruz. Alt yapımızdan yetişen Aykut Özer ise iki yıl önce Eintracht U17 takımıyla Almanya şampiyonu oldu, geçen iki sezon takımla çalıştı, iyi bir yerlere geldi. Her an kaleyi teslim alabilir. Kendisi çok yetenekli bir kaleci. Onunla birlikte çalışmaktan çok mutluyuz" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!