Aykut Kocaman'ın Alex kararına tepkiler

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocamanın Alex kararına tepkiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2012 10:21

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın Brezilyalı yıldız Alex de Souza’yı Gaziantepspor maçının kadrosuna almaması bir kesim tarafından olumlu karşılanırken bazılarının ise tepkisini çekti.

Haberin Devamı

21 Ağustos Salı günü Rusya’da oynanan Spartak Moskova – Fenerbahçe maçını yedek kulübesinde geçiren Alex de Souza, karşılaşma sonrasında bir hayranının “Neden oynamadın” sorusuna “Kıskançlık” cevabını vermişti.

 

Brezilyalı oyuncunun bu sözü tepki ile karşılanırken, Aykut Kocaman’ın, onu kadro dışı bırakması ‘Cezayı kesti’ şeklinde yorumlandı.

 

Tecrübeli teknik adamın bu önemli kararına tepki gösterenler de oldu destek verenler de…

 

HANGİSİ DAHA DEĞERLİ?
 

İşte Aykut Kocaman’ın kararına twitter’da gösterilen tepkiler…

Alex mi haklı, Aykut Kocaman mı?
Alex haklı
Aykut Kocaman haklı
İkisi de haklı
İkisi de haksız

Haberin Devamı

@tugcehanD: Alex bu yüzden giderse bu taraftar seni affetmez KOCAMAN

@asrizamanlar:
Fenerbahçe için "Aykut mu Alex mi" diye bir şey yok. Fenerbahçe için "Aykutla Alex" var; "hiç bir kulüpte olmayan bir dostluk" var. 

@FevziZeyrek: Yakında istesek de istemesek de Alex bu kadroda olmayacak. O yüzden alternatif oyun planlarına ihtiyacımız var. A.Kocaman bu konuda hakli...

 

Haberin Devamı

@ayhanfbcelik: Alex de bizim, Aykut hoca da bizim.. Başkan da bizim. Çünkü Fenerbahçe bizim. Hepsini kucaklamak bizim işimiz. Ayrı gayrı yok.

 

@SafakAksakalli: Kardeşim madem Alex'i oynatmayacaktın sezon başında istemiyorum yollayın bu adamı deseydin de 50 bin kişi omuzlarda yollasaydık...

 

@mustafaakin34: Merak ediyorum acaba hangisi daha önce pes edecek: Alex mi; Kocaman mı? Bence Alex oynamaya , Kocaman da hocalığa devam eder.

 

@alicandeniz12: Alex'in kramponlarını sahaya koysan rakip teknik adam ona bile markaj yaptırır. Sen bu adamı kadroya almıyorsun.

 

AYKUT KOCAMAN: BENİM İÇİN HERKES EŞİTTİR

 

@artinbic: Eğer Alex kötü niyetli olsaydı Aykut Kocaman şu an bi anadolu takımının başındaydı.

 

Haberin Devamı

@selamlik: Kusura bakma Aykut Kocaman ama Alex'in bu takımda senden kat kat fazla emeği vardır. Türk olmadığı halde!

 

@seroo1907: Yok yok haklısınız! Alex büyük insan! Fenerbahçe Alex sayesinde var.! Alex olmazsa olmaz.! Fenerbahçe yıkılır.! Verin anahtarları Alex'e.!

 

@ersancaqFB: Alex - Aykut çekişmesi FENERBAHÇE'mize zarar veriyor. Bir an önce sorunu çözmeliler. İkisi de AKBABA'lara malzeme vermemeli.

 

@AytacGulerr: Maç esnasında Alex yürüyor diye kızdığımız günlerde bile o 2dk. kendini gösterip maçın yıldızı olabilen bir sihirbaz ille de Alex....

 

@kalbinisev: Fenerbahçe'de Alex 18'e giremiyorsa, Kocaman'ın stada girmemesi lazım..

 

@kenanfbli: Alex'siz sistem düşünüyorsan sözleşme yapma hem iki efsane yıpranmaz hem 3,5 milyon euro kulübün kasasında kalır taraftarda birbirini yemez.

Haberin Devamı

 

@OkanTansu: Bugün oynatma kazan, bak Alex'siz kazandık de, Çarşamba oynat kaybet, bak Alex yüzünden kaybettik de. Şark kurnazlığı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!