Aykut Kocaman: Galatasaray'daki sıkıntı avantaj değil

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocaman: Galatasaraydaki sıkıntı avantaj değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 10:20

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray maçından 3 puan almak istediklerini belirterek, “G.Saray'da meydana gelen maddi sıktılar oyunculara yansımıyor. Bu bizim için eventej değil, dezavantaj” dedi.

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, “Galatasaray/daki maddi sıkıntı oyuncuları birbirine kenetliyor; bu bizim için dezavantaj oluyor” dedi.

Transfere de değinen Kocaman,“Her transfer döneminde 7-8 oyuncunun gitmesine ve gelmesine alıştık. Ama artık bu değişti. Transferler bu yıl bu rüzgarın dışında kaldı. Genç oyuncularımız dışında, bir tane Venezuelalı oyuncu aldık. Bir iki oyuncu daha alıp transfer dönemini kapatacağız” bilgisini verdi.

Transfer Komitesi Başkanı Arif Çelik ise, transfer döneminin bitmesine 15 gün kaldığını hatırlatarak, “Ara transfer döneminde isimler üzerinde durmak yanlış. Çünkü bütün oyuncular bir kulüpte oynuyor. Transfer dönemi bitene kadar transfer çalışmamız devam edecek. Alternatifli oyuncular gündemimizde. Oyuncu transfer etmek istediğimiz mevkilerde bir değil, bir kaç oyuncu belirleyerek transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

FEDERASYON SEÇİMİ

Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu üyesi olan Arif Çelik, Kulüpler Birliği toplantısındaki görüşlerinin kamuoyuna yanlış yansıdığını belirterek, “Kulüpler Birliği toplantısında Konyaspor, birlik içinde başka isimlerin olması yönünde fikir beyan etti ama bu fikire sıcak bakılmadı. Aslında birlik içinde başka bir isim olsaydı daha iyi olacaktı. Şu sıralar Ayhan Bermek tarafında gelişmeler var. Ama Konyaspor olarak biz kararımızı vermedik. Bugün akşam yapalacak toplantı ile kararımızı vereceğiz.”dedi.

Konyaspor kamptan sonraki ilk antremanında düz koşu ve 5-2 pas çalısması yaptı. Konyaspor'a yeni transfer olan Venezuelalı Jobanny Riveo takımla birlikte çalışmalara katılırken, takımıyla anlaşmasını fes eden Hırvat kaleci Vasilij'in takımla birlikte antremanlara çıkması dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!