Aykut Kocaman 100. maçına çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocaman 100. maçına çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2013 14:54

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile zorlu bir mücadele verecek olan Fenerbahçe, Antalya'dan 3 puanla dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli takım bu maçın son hazırlığını sabah yaparken, Emre'nin takımla birlikte çalışması teknik heyeti sevindirdi. Viktoria Plzen ile İstanbul'da yapılan rövanş maçında sakatlanan Mehmet Topal, yarınki maçta forma giyemeyecek. Pierre Webo'nun tedavileri ise sürüyor. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

MUHTEMEL 11
Fenerbahçe'de Medical Park Antalyaspor maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulanan Volkan Demirel, Caner Erkin, Cristian, Gökhan Gönül ve Semih Şentürk yarınki maçta sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecek ve 27. haftada Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Aykut Kocaman'ın yarınki maça şu 11 ile çıkması bekleniyor: Volkan - Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali (Ziegler) - Meireles, Emre, Kuyt - Cristan, Caner, Sow

AYKUT KOCAMAN 100. LİG KARŞILAŞMASINA ÇIKACAK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarınki Medical Park Antalyaspor maçıyla birlikte sarı-lacivertli takımın başında 100. lig karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertli kulüpte üçüncü sezonunu geçiren Kocaman döneminde Fenerbahçe, 99 lig maçında 62 galibiyet, 20 beraberlik, 17 yenilgi aldı. Bu maçlarda toplam 197 gol atan "Sarı Kanaryalar", kalesinde ise 101 gol gördü.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!