Ayhan Şahenk'te müthiş maç

Güncelleme Tarihi:

Ayhan Şahenkte müthiş maç
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 00:00

Fransa'dan şampiyon dönen Basketbol Akademi Spor Kulübü, Alman Berlin Old Boys ile hazırlık maçı yapacak.

Haberin Devamı

Fransa'da düzenlenen 20. Quatratour Basketbol Turnuvası'nı müthiş bir performans ile şampiyon olarak kapatan BASK (Basketbol Akademi Spor Kulübü) Veteranları eylül ayında İtalya'da düzenlenecek 7.Alassio Cup'a yurtdışından gelen ekiplerle yapacağı maçlar ile hazırlanıyor. Veteranlarımız bu akşam saat 19.00'da İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Almanya'nın Berlin Old Boys takımı ile bir dostluk maçı yapacak. Old Boys, Berlin Teknik Üniversitesi mezunlarından kurulmuş olup oyuncuları 20 senedir beraber oynamaktadır.

ŞAMPİYON BASK

BASK'TAN TEMEL BASKETBOL EĞİTİMİ HEDİYESİ

Ücretsiz olarak seyredilebilecek maçın devre arasında yapılacak yarışmalarda seyirciler arasından 5 talihliye Basketbol Akademi Spor Kulübü'nden haziran ayı boyunca temel basketbol eğitimi hediye edilecek.

Haberin Devamı

BASK Başkanı Burak Güner "Spor okullarımızla yakaladığımız sinerjiyi her yaşta basketbol felsefesi ile eski basketbolcu abilerimiz ve arkadaşlarımızla her kesime yaymak istiyoruz. Türkiye'de ilk defa kurduğumuz veteran takımının diğer kulüplere de örnek olmasını temenni ediyoruz'' diye konuştu. Takım kaptanı Aytekin Yıldırıcı ise "Fransa'da gösterdiğimiz başarı ve turnuvaya getirdiğimiz renk sayesinde yurtdışında bir çok turnuvadan davet almaktayız. Türkiye'de veteran basketbolu olarak bir ilke imza atmanın gururu içindeyiz. Yurtdışında bir çok ülkede yıllardır Veteran Lig'lerinin oynandığını öğrendik. Artık Türkiye'de de Veteran Ligi'nin kurulması için yetkililerin çalışma yapması gerekiyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!