Aydınspor amatör kümeye düştü

Güncelleme Tarihi:

Aydınspor amatör kümeye düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2009 00:00

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son hafta karşılaşmasında deplasmanda Menemen Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Aydınspor, amatör kümeye düştü.

Haberin Devamı

Menemen Şehir Stadı'nda yapılan maçta, düşmeme mücadelesi içindeki iki takım karşılaştı. İkinci yarıda Zihni'nin attığı golle maçı 1-0 kazanan Menemen Belediyespor, puan sıralamasında rakibinin kendisini geçmesine izin vermedi ve kümede kaldı.

Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşayan Menemen Belediyesporlu oyuncular, bu coşkularını taraftarlarıyla paylaştı.

Amatör Kümeye düşen Aydınsporlu futbolcular ise büyük üzüntü yaşadı. Menemen Belediyesporlu futbolcular, rakip meslektaşlarını teselli etti. Müsabakayı izlemeye gelen Aydınspor taraftarları ise futbolculara tepki gösterdi.

AYDINSPOR

1990-1991 sezonunda yükseldiği Birinci Lig'de sezonu 5. sırada tamamlamayı başaran Aydınspor, 1992-1993 sezonunda Birinci Lig'e veda etti. Daha
sonra İkinci Lig'de mücadelesini sürdüren siyah-beyazlı ekip, 2005-2006 sezonunda TFF 3. Lig'e düştükten sonra bu sezon özellikle ekonomik sorunlar nedeniyle zorlu günler geçirdi.

Haberin Devamı

Berlin Türkiyemspor'dan transfer edilen Kemal Akar'ın yetiştirme bedelini geç ödediği için sezona eksi 3 puanla başlayan Aydınspor, son hafta Menemen Belediyespor'a da mağlup olarak grupta Mustafakemalpaşaspor ile birlikte amatör kümeye düştü.

Geçen sezon amatör kümeden TFF 3. Lig'e yükselen Menemen Belediyespor da, Yükselme Grubu'na katılmayı kaçırdıktan sonra küme düşme tehlikesi yaşamasına rağmen Aydınspor'u mağlup ederek gelecek sezon yeniden TFF 3. Lig'de kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!