Avustralyalı futbolculara Konyaspor örnekli uyarı

Güncelleme Tarihi:

Avustralyalı futbolculara Konyaspor örnekli uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 10:03

Avustralya Profesyonel Futbolcular Birliği, Konyaspor'un sözleşmesini tek taraflı feshettiği kaleci Danny Vukovic'i örnek göstererek futbolcularına uyarıda bulundu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Konyaspor'un sezon başında Avustralya'nın Central Coast Mariners takımından transfer ettiği Avustralyalı kaleci Danny Vukovic'in sözleşmesini  tek taraflı olarak feshettiğini açıklamasının ardından, Avustralya Profesyonel Futbolcular Birliği, ülke dışında futbol kariyerine devam etmek isteyen Avustralyalı futbolcuları uyardı.

Yaklaşık 2 ay önce Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki Avustralyalı kaleci Danny Vukovic'in Avustralyalı futbolcular için iyi bir örnek olduğunu söyleyen  Avustralya Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı  Brendan Schwab,  Avustralya Four Four Two internet sitesine yaptığı açıklamada yurt dışına gidecek olan oyuncuların transfer olacakları ülkelerin kurallarını iyi öğrenmeleri gerektiğini belirtti. Schwab, Avustralyalı oyuncuların yapacakları sözleşmeleri bilerek ve anlayarak yapmaları gerektiğinin de altını çizdi.

Haberin Devamı

Sözleşmesi fesh edilen genç kaleci  Danny Vukovic'in futbol kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği, Avustralya'ya dönmesi durumunda ise özel izinle bir Avustralya kulübüne transfer olabileceği konuşuluyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!