Avrupa'nın kralı Inter

Güncelleme Tarihi:

Avrupanın kralı Inter
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2012 15:09

İtalya’nın güçlü ekiplerinden Inter U19 takımı, gençler şampiyonlar ligi olarak gösterilen The Nextgen Series turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

Haberin Devamı

Finalde Ajax ile karşı karşıya gelen Inter takımı, normal süresi 1–1 biten mücadeleyi penaltı atışları sonunda 5–3 kazanarak kupanın sahibi oldu.

2500 taraftar geleceğin yıldız adaylarının sahne aldığı final maçını izlerken, Inter kulübü başkanı Massimo Moratti de genç oyuncuları yalnız bırakmayarak tribündeki yerini aldı.

44.dakikada Longo’nun golüyle öne geçen Inter, 48.dakikada Denswil’in golüne engel olamayınca mücadelede 90 dakika 1-1’lik sonuçla tamamlandı. 30 dakikalık uzatma bölümünde de taraflar sonucu değiştiremeyince seri penaltı atışlarına geçildi.

İtalyan temsilcisi Bessa, Duncan, Alborno, Longo ve Crisetig ile penaltı atışlarından yararlanırken, maçın kahramanı Inter kalecisi Rafaelle Di Gennaro oldu. Di Gennaro, Joel Veltman ve Nick de Bondt’un penaltı atışlarını kurtararak kupayı takımına getirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe U19 takımı da Aston Villa, Ajax ve Rosenborg ile aynı grupta yer almış ancak topladığı 4 puanla grup sonuncusu olarak turnuvaya veda etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!