Avrupa'dan kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Avrupadan kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2014 11:11

İngiltere Premier Ligi'nin yeni lideri Liverpool. Kırmızılar, dün kendi sahasında karşılaştığı Tottenham'ı 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Premier Lig'de dün Chelsea'nin Crystal Palace'a 1-0 yenilmesinden sonra Liverpool, bu sonuçla Premier Lig'de 71 puanla zirveye yükseldi. Premier Lig'de Manchester City ise 2 maçı eksik ve 67 puanla 3. sırada.

Haberin Devamı

JUVENTUS'A NAPOLİ ŞOKU
İtalya Serie A 31. hafta maçında lider Juventus, deplasmanda Napoli'ye 2-0 mağlup oldu. Bu skorla lider Juventus Serie A'da 22 maç sonra mağlup oldu. Juventus, bu mağlubiyetine rağmen 81 punla liderliğini devam ettirdi. Napoli ise 64 puana yükselerek ikincilik iddiasını devam ettirdi.

TOTTİ'NİN FORMASI MÜZEYE KALDIRILACAK
Roma takımının efsane kaptanlarından Francesco Totti'nin 10 numaralı forması müzeye kaldırılacak. Roma Kulübü Başkanı James Pallotta, 1992'den bu yana 700'ün üzerinde maça çıkan ve 200'ün üzerinde gol atan 37 yaşındaki İtalyan yıldız Francesco Totti'nin kulüp için çok önemli bir oyuncu olduğunu söylerken yaptığı açıklamada, "Bir takımda 10-15 yıldır forma giyen futbolcuları beğeniyorum. Francesco'yu kim ayrı tutabilir ki? Hiç şüphesiz onun 10 numaralı formasını müzemize kaldıracağız. Totti futbolu bıraktığı zaman öyle bir saatlik törenle değil, en az bir ay sürecek bir vedayla kulüpten ayrılacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!