Avrupa'da transfer bitti, gözler Rusya'da

Güncelleme Tarihi:

Avrupada transfer bitti, gözler Rusyada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2012 00:00

Her transfer döneminde gerçekleştirdiği rekor transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve sık sık Türk yıldızlarının da adının anıldığı Rusya Premier Ligi bu transfer dönemini de hareketli geçiriyor.

Haberin Devamı

Avrupa'da transfer sezonun sona ermesi üzerine gözlerin çevrildiği Rusya Premier Ligi'nde 24 Şubat'ta bitecek olan transfer sezonu için yüzlerce futbolcu ismi Rus takımları ile yazılıp çizilmeye devam ediyor. Ara transfer döneminde en çok konuşulan futbolculardan biri CSKA Moskova'dan, Flamengo'ya transfer olan Vagner Love olurken, Anji'den Dinamo Moskova'ya 19 milyon avroya transfer olan Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ise transfer döneminin şu ana kadarki rekor ismi oldu.

Sezona flaş transferlerle başlayan ve kadrosunda Samuel Eto'o, Yuri Jirkov ve Roberto Carlos gibi dünya çapında isimler bulunduran Anji Mahaçkale henüz transfer yapmazken kadrosundan ise 5 isim ile yollarını ayırdı.

Temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan ise en önemli futbolcularından olan Christian Noboa'yı Dinamo Moskova'ya kaptırırken, Mustafa Denizli'nin başında bulunduğu İran'ın Persepolis takımından ise Alireza Khagigi'yi kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde takımların kadrolarındaki değişiklikler şöyle:

SPARTAK MOSKOVA

Gelenler: Sergey Pesyakov (Tomsk), Daniyar Bilaletdinov (Everton)
Gidenler: Filip Ozobich (Hajduk), Sergey Pesyakov (Rostov)

CSKA MOSKOVA

Gelenler: Ahmed Musa (Venlo), Pontus Wernbloom (AZ Alkmar), Kim In-sung (Gangneung City/Güney Kore)
Gidenler: Vagner Love (Flamengo)

ZENİT ST. PETERSBURG

Gelenler: Evgeny Starikov, Maksim Kanunnikov (Tomsk), Artem Leonov (Akademiye)
Gidenler: Sebastian Pugrenye (Nancy), Michael Lumb (Freiburg), Alexey Lonov (Kuban)

LOKOMOTİF MOSKOVA

Gelenler: Roman Pavlyuchenko (Tottenham), Yan Tigorev (Serbest), Andrey Yesh (Volga), Maksim Grigoryev (Rostov), Mihail Petrusev (Dnepr-Smolensk)
Giden: Alexander Minchenkov (Saransk/Mordovya)

DİNAMO MOSKOVA

Gelenler: Balazs Dzsudzsak (Anji), Christian Noboa (Rubin Kazan), Adrian Rapotan (Tomsk), Roman Berezovski (Serbest)
Gidenler: Adrian Ropotan (Dinamo Bükreş), Boris Rotenberg (Kuban), Denis Kolodin (Rostov) ve Tomislav Dujmovic (Real Zaragoza)

ANJİ MAHAÇKALE

Gelenler: Henüz yok
Gidenler: Nukri Reveshvili (Krasnodar), Diego Tardelli (Al Gharafa/Katar), Balazs Dzsudzsak (Dinamo Moskova), Arafat Djako ( Al-Arabi/Katar)

RUBİN KAZAN

Haberin Devamı

Gelenler: Alireza Khagigi (Persepolis)
Gidenler: Alexey Medvedev (Sibir), Walter Chala (Deportivo Cuenca), Henri Hagush (Serbest), İgor Lebedenko (Terek-Grozni), Christian Noboa (Dinamo Moskova)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!