Avrupa Plaj Voleybol Şampiyonası'nın bir ayağı Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Plaj Voleybol Şampiyonasının bir ayağı Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2005 14:05

Avrupa Plaj Voleybol Şampiyonası'nın 2006, 2007 ve 2008 yıllarında yapılacak birer ayağının Türkiye'de yapılacağı açıklandı.

Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Federasyon Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Can ile Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) sponsoru Global Sport Marketing'in başkanı Heinz Schurtenberger arasında Ankara'da yapılan görüşme sonrasında, 2006, 2007 ve 2008 yıllarında yapılacak Avrupa şampiyonalarının birer ayağının Alanya'da organize edilmesi kararının alındığı belirtildi.

Yazılı açıklamada, 2006 yılı organizasyonunun 18-21 Mayıs tarihlerinde yapılacağının, bu tarihten başlayarak 3 yıl süreyle, 'Nestea Beach Volleyball European Champıonship Tour-Turkish Open Tour' adıyla yapılmasının karara bağlandığının da altı çizildi.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Voleybol Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Can, “Türkiye'ye yeni bir uluslararası organizasyonu taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyük organizasyonlar, voleybolda büyük işler yapan ülkemize, dünya çapında duyulan önemin bir göstergesidir. Bu organizasyonları da alnımızın akıyla ve başarıyla tamamlayacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!