Avni Aker'den çıkış yok!

Güncelleme Tarihi:

Avni Akerden çıkış yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2013 00:38

Sahasında en son 17 Şubat’ta F.Bahçe’ye kaybeden Trabzon 16 maçtır yenilmiyor. Evinde 38 gol atan Fırtına, kalesinde 10 gol gördü.

Haberin Devamı

TAM 16 maçlık müthiş bir seri... Trabzonspor Avni Aker tribünleri dolduramasa da yenilmezlik serisini sürdürmeye devam ediyor. Evinde en son 17 Şubat’ta F.Bahçe’ye 3-0 mağlup olan bordo mavililerin o tarihten bu yana bileği bükülmüyor. Geçen sezonun 25. haftasındaki Beşiktaş beraberliği ile başlayan seride toplam 12 galibiyet elde eden Fırtına 4 karşılaşmada da sahadan 1 puanla ayrıldı. Sahasında 250 gündür resmi maç kaybetmeyen Trabzon bu karşılaşmalarda rakip fileleri 38 kez havalandırırken kalesinde sadece 10 gol gördü.

AVRUPA’DA EN SON PSV’YE YENiLDiLER

Süper Lig’de bu sezon sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Trabzon, UEFA Avrupa Ligi’nde ise, Legia Varşova’yı 2-0 mağlup ederek, bu sezon Avrupa’daki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Avrupa’da en son mağlubiyeti geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde Hollanda’nın PSV Eindhoven takımıyla deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 4-1 kaybederek alan bordo mavililer, tam 608 gündür Avrupa’da kaybetmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!