Avni Aker'de tarihi buluşma

Güncelleme Tarihi:

Avni Akerde tarihi buluşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 09:33

Ligin ilk haftalarında alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilerin odağı haline gelen Akçay, Trabzon’da görevi devraldığı Kafkas’ın Karabükspor’u önünde güven tazelemeye çalışacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da ligin ilk 3 haftasında alınan 2 yenilginin ardından çok eleştirilen teknik direktör Mustafa Akçay, Kardemir Karabükspor maçı ile yeni bir sayfa açmak istiyor. Önceki teknik patronu Tolunay Kafkas’ın çalıştırdığı rakibini bu akşam Avni Aker’de ağırlayacak bordo mavililerde tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Akçay, zorlu randevu öncesi tesislerde futbolcularına Karabükspor maçının önemini anlattı. Bu karşılaşmada alınacak bir galibiyet ile lige yeniden başlayacaklarını konuşan bordo mavililer, UEFA Avrupa Ligi’nde Apollon Limassol ile yapacağı maç öncesi de moral bulma amacında.

TRABZONSPOR’DA GİRAY OYNAMIYOR

TRABZONSPOR’un eski direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde lige çok iyi bir başlangıç yapan Karabükspor ise, 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ile 7 puan topladı. Karabük ayrıca, geçtiğimiz sezon Avni Aker’de oynanan karşılaşmada da Trabzonspor’u 3-1 mağlup ederek adından söz ettirdi.
Ligin iki iddialı ekibini ve halef-selef niteliğindeki iki teknik adamını karşı karşıya getirecek mücadelenin sonucu merakla bekleniyor. Bordo mavililerde sakatlığı bulunan ve İstanbul’da tedavi olan savunma oyuncusu Giray Kaçar, bu karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!