Avni Aker Malouda'ya çalışacak

Güncelleme Tarihi:

Avni Aker Maloudaya çalışacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2013 00:13

Trabzonspor’un iki yıl için 5 milyon Euro ödeyeceği Malouda’nın maliyeti, Avni Aker Stadı’nın bir yıllık hasılatına denk geliyor. Bordo mavili taraftarın alacağı her bilet Fransız yıldızın faturasını karşılayacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un bir yıllık stat geliri taraftarını ayağa kaldıran yeni transferi Florent Malouda’nın maliyetine gidecek!.. Bordo mavililere iki yıl için 5 milyon Euro’ya malolan Fransız yıldızın toplam alacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’nın bir yıllık gişe hasılatına denk geliyor.Trabzonspor’a imza atarak tüm dikkatleri Karadeniz temsilcisine çeken Malouda, saç tıraşıyla kafasına bordo mavililerin armasını işleterek taraftarın gönlünde taht kurdu.
Taraftar da bu tutkunun faturasını önümüzdeki sezonda stadı doldurarak ödeyecek. Yapılan sözleşmeye göre Malouda, 2 yıl için Trabzonspor’dan toplam 5 milyon Euro olacak. Bu rakam da bordo mavililerin bir yıllık stat hasılatına karşılık geliyor.

TAKIMIN EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCUSU

Bordo mavililer geçen sezon Avni Aker’de oynadıkları maçların kombine satışından 5 milyon lira, bilet satışlarından da 7 milyon milyon lira; yani toplamda 12 milyon lira gelir elde etmişti. 2013-14 futbol sezonunda da stat hasılat geliri bu rakamda kalırsa Fransız yıldızın transfer gideri bir nevi taraftarın cebinden çıkarılmış olacak. Bordo mavililer, Malouda’nın 5 milyon Euro’luk alacağını iki eşit taksitte ödeyecek. Fransız oyuncu, halihazırda bordo mavili ekibin en çok kazanan futbolcusu konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Ya Fred ya da Barrios

TRABZONSPOR, Konfederasyon Kupası’nın yılıdızı Fred için girişimlerini artırdı. Bordo mavililer Flumuninse’nin Brezilyalı yıldızını renklerine bağlayamazsa Paraguaylı Lucas Barrios’un kapısını bir kez daha çalacak. Yönetimin Fred’e çok cazip bir teklif sunduğu öğrenildi. Fred’in de ligde aldığı 4 maçlık cezaya kızdığı için önce “Evet” dediği ama sonrasında ailesinin yaptığı baskı nedeniyle geri adım attığı belirtildi.

Kaptanlık şereftir

TOLGA Zengin’in Beşiktaş’a transferinin ardından bordo mavililerin kaptanlığına getirilen kaleci Onur Kıvrak, “Kaptanlık bir şereftir. Tolga ağabeyden sonra bu göreve gelmek çok ayrı bir mutluluk. Takım arkadaşlarımın hakkını korumak için ne gerekiyorsa yaparım. Takım kaptanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bu sene çok önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Meşaleler 46. yıl için yakıldı

TRABZONSPOR, önceki gece kuruluşunun 46. yıldınömünü coşkulu bir etkinle kutladı. Binlerce taraftarın katıldığı görkemli kutlamada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da meşale yaktı. Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’un yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Bu sene yapılanma yılımız. El ele verebilirsek Trabzon insanı bu ülkede çok şeyi başarmıştır, bunu da başarırız” dedi.

TEKNELERDE DE BÜYÜK COŞKU VARDI

SAATLER 23.30’u gösterdiğinde ilk meşaleyi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaktı. Sahili dolduran binlerce taraftarla teknelerdekiler de meşalelerini yaktı. En son havai fişek gösterisi yapıldı. Yunus Emre SEL/DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!