Avcılar'da spora 'Şayir' desteği

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda spora Şayir desteği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 15:19

Avcılar belediyesinin 7 ‘den 70’e herkese spor imkanı ve amatör sporları destekleme anlayışı ile devam eden çalışmaları, Belediyenin bünyesinde bulunan Spor işleri Müdürlüğünce başarı ile yürütülmektedir.

Haberin Devamı

Avcılar Belediyesi bünyesinde hizmet veren fitness, atletizm, basketbol, voleybol, futbol, satranç ve masa tenisi kurslarında yüzlerce çocuğa eğitim veriliyor.Amatör sporların her branşına destek veren ve bu amaçla 2014 yılında kurulan Spor işleri Müdürlüğü, 2015 yılı itibari ile spora katkılarından dolayı Avcılar’da faaliyet gösteren Avcılar Amatör Spor Kulüplerinin ve sporla uğraşan yüzlerce kişinin yüzünü güldürdü. 

Avcılarda spora Şayir desteği

Spor işleri Müdürlüğü, her yaş grubundan insanın sporla uğraşabilmesi amacıyla belediyenin tüm olanaklarını kullanıyor. Bu olanakları doğru bir şekilde kullanabilmek için ilçede amatör sporlarla ilgili olan sorunlara doğru çözümler için oluşturulan bilgi havuzu sayesinde hemen hemen her soruna çözümler üretiliyor.

Avcılar’da amatör spora verilen destek ve sağlanan hizmetlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Avcılar Spor İşleri Müdürü Yener Şayir;’’ Üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren spor aktivitelerinde kulüplerin ve sporu seven, spor ile iç içe yaşayan herkesin yanında olmaya gayret gösteriyoruz.
Avcılarda spora Şayir desteği

Avcılar Belediyesi olarak her gencimiz sporla uğraşabilecek, çocuklarımızın özgüvenli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak için spora ve sporcularımıza her türlü desteği sağlıyoruz. “Avcılar’da her gencimizin bir spor dalı ile uğraşabilecek” olanaklara sahip olması büyük önem verdiğimiz ve yoğun çalışmalar yürüttüğümüz bir konudur.

Belediye bünyesinde yüzlerce çocuğa fitness, tletizm, basketbol, veleybol, futbol, santraç ve masa tenisi eğitimi veriyoruz. Gençlerin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturmak için projeler üzerinde çalışıyoruz.  Sorunlara ve isteklere çözümler üretiyoruz. Bu çözümlerin kalıcı ve sürekli olması için çalışıyoruz. Sosyal Belediyeciliğin spor dalında tüm girişimlerimizi ve çalışmalarımızı yapmaktayız. Belediyenin sporun ve sporcunun yanında olduğunu her kesime açıklamaya çalışıyoruz. Bunun için tüm amatör spor müsabakalarını yerinde izleyip spora destek veriyoruz.
Avcılarda spora Şayir desteği

FİRUZKÖY SPOR KOMPLEKSİ HALKA ÜCRETSİZ
Yener Şayir Avcılar halkı için ise; Avcılar Belediyesi Frizköy Spor Kompleksini Avcılar Belediyesi sınırları içinde oturan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak faydalanma imkanı sağladık. Kompleksimiz sabah 10:00 Akşam 21:00 saatleri arası açık olup, haftanın belirli günlerinde  değişkenli saatler arasında bayanlara tahsis edilmiştir. Kompleksimizde ayrıca 7 eğitmen hizmet vermektedir.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Yener Şayir Avcılar’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin en büyük sorunu olan tesis ve antrenman yapabilme sorunu da; Avcılar Belediyesi amatör spor klüplerini Firuzköy spor kompleksinde bulunan statta bir araya topladık. Kulüpler birliği için bir oda tahsis ettik. Takımlara yönetim odaları açtık. Takımlar toplantılarını artık burada rahatça yapmaktadırlar. Amatör takımlar yine antrenmanlarını bu statta yapmaktadırlar. Ayrıca takımlarımızın yılda bir defa olmak üzere malzeme ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Amatör  kulüplere yardımlarımız sadece malzeme yardımı ile sınırlı kalmayıp ödül yönetmeliğini de devreye sokarak kulüplere mali destek de sağlıyoruz.
Avcılarda spora Şayir desteği

SLOGANIMIZ: ÖNCE İNSAN

Yener Şayir sözlerine; Sayın başkanımız Handan Toprak Benli’nin desteği ve talimatları ile üzerinde çalıştığımız projelerle Avcılar’da sporda çıtayı yükseltip ilçemizin bu alanda hak ettiği değere, başarıya kavuşmasını istiyoruz. Bunun içinde spor işleri müdürlüğü olarak yoğun bir tempoda çalışmaktayız. ‘Önce İnsan’ olan sloganımızdan yola çıkarak, sporla uğraşan herkese ve amatör spor kulüplerine belediye olarak açtığımız kucak ile hep birlikte başarıyı yakalayacağımızı umut ediyoruz diyerek sözlerini noktaladı.

BAKMADAN GEÇME!