Avcılar'da dostluk kazandı!

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda dostluk kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 13:42

Avcılar Belediyesi birimler arası futbol turnuvası dün akşam oynanan Destek Hizmetleri-Baş Şoförlük müsabakası ile sona erdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 3 aydan bu yana devam eden turnuva zevkli bir o kadar da çekişmeli maçlara sahne oldu.

Final maçının galibini seri penaltı atışları sonucun da kazanan Baş Şoförlük Müdürlüğü oldu.Avcılar Firüzköy Belediye Stadyumunda oynanan final maçında sonra turnuvayı kazanan Baş Şöförlük Takımına ve ikinci olan Destek Hizmetleri takımlarına birincilik ve ikincilik madalyalarını Avcılar Belediye Spor İşleri Müdürü Yener Şayir takdim etti.

Avcılarda dostluk kazandı

Kupa ve madalya töreninin ardından açıklamalarda bulunan Yener Şayir; ‘’Birimler arası birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu sene düzenlediğimizAvcılar Belediyesi birimler arası Futbol Turnuvası geleneksel hale getireceğiz. Belediye çalışanlarını sosyal, kültürel ve sportif etkinlerle bir araya getirmek istedik. Bu turnuvanın asıl amacı birinci, ikinci, üçüncü seçmek değil ,birimler arası kaynaşmayı sağlamaktı. 

Haberin Devamı

Avcılarda dostluk kazandı


Bu vesile ile turnuva centilmence, spor ahlakına yakışır, kardeşlik içinde geçti. Ben bu turnuvanın ilçemiz, belediyemiz adına hayırlı olduğunu düşünüyorum. Dostluk, Arkadaşlık ve centilmenlik rüzgarları bu akşam oynanan final müsabakasında esmiştir.

Avcılarda dostluk kazandı


Bu turnuva ile birlikte arkadaşlık ve sosyal ilişkiler doruk noktaya çıkmıştır. Belediye Başkanımız Sn. Handan Toprak Benli’nin en büyük amacı  ‘’mükemmel bir ekip ruhu’’ ile belediye de çalışan kardeşlerimizin hafta içerisinde yoğun çalışma temposunun vermiş olduğu stresi ve yorgunluğunu bu etkinlikle bir nebze de olsa eğlenceye dönüştürmüş olduk.

Spor İşleri Müdürü Yener Şayir son olarak;‘’Turnuvaya katılan tüm müdürlük takımlarını ve  oyuncuları bizlere yaşatmış oldukları heyecan için tebrik ediyorum, başta Belediye Başkanımız SN. Handan Toprak Benli’ye  ve emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!