Avcılar Belediyesi'nden amatörlere büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Avcılar Belediyesinden amatörlere büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 17:00

Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yetkilileri ile bir araya gelen Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yener Şayir, tam destek sözü verdi.

Haberin Devamı

'Avcılar Amatör Spor Kulüpler Birliği' adı altında bir araya gelen İstanbul Avcılar'daki amatör spor kulüplerinin yöneticileri geçtiğimiz günlerde Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yener Şayir ile bir toplantı yaptı.

Toplantıda kulüplerin sorunlarını dile getiren Birlik Başkanı Yunus Yıldırım, "En büyük sorunumuz tesislerimizin nitelik ve nicelik bakımından yetersiz olmaları. Hem sayıları az hem de bakımları yeterli biçimde yapılmıyor. Maddi açıdan da büyük sorunlarımız var. Amatör kulüpler başkan ve yöneticilerin omuzları altında yaşamlarını sürdürüyor. Sivil toplum örgütlerinden yardım alamıyoruz. Maddi imkansızlıklar nedeniyle altyapılara gerekli yatırımı yapamıyoruz" dedi.

Yunus Yıldırım, son dönemde amatör kulüplere verdiği destek nedeniyle Avcılar Belediyesi'ne teşekkür ederken, bu desteğin devamlı olması gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Avcılar Belediyesinden amatörlere büyük destek

ŞAYİR: ÖDÜL YÖNETMELİĞİ HAZIRLADIK
Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yener Şayir ise, amatör kulüplerin sorunlarını iyi bildiklerini ve bunların çözümü için büyük çaba sarfettiklerini söyledi. Şayir, "Amatör sporlar için belediyemizin kaynaklarını etkin ve verimli kullanmanın yollarını arıyoruz. Bu anlamda hizmetlerimizi yaparken geçici çözümler ve anlık kararlar yerine kalıcı ve sürekliliği olan projeler üzerinde çalışıyoruz. Bununla ilgili olarak Belediye Başkanımız Handan Toprak Benli'nin talimatı ile bir ödül yönetmeliği hazırlayıp meclisimizden geçirdik" diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!