Avcı'dan gençlere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Avcıdan gençlere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2012 15:44

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nı kamp yaptığı Riva Legend Otel'de ziyaret etti. Ziyarette, 17 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer ve teknik kadro da hazır bulundu.

Hırvatistan'ta 14-19 Ekim tarihleri arasında oynanacak 2013 UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu 12. Grup maçlarında mücadele edecek Genç Milli Takım'a başarılar dileyen Abdullah Avcı, “(A) Milli Takım Teknik Direktörü olduğum günden itibaren ekip halinde, tüm Genç Milli Takım antrenörleri ile birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Siz de önemli bir yolculuğa başlayacaksınız. Bu sınavlar öncesinde başarılar dilemek ve sizlerle tanışmak istedim” dedi.

17 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörlüğü döneminde, Ekim 2004'te 17 yaş altı takımının yine burada kamp yaptığını belirten Abdullah Avcı, şunları kaydetti:

“Burada hazırlanarak önce ilk turu sonra da elit turu geçip Avrupa Şampiyonası'na katılmıştık. Mayıs 2005'te de Avrupa şampiyonu olduk. O şampiyonluğun temeli burada atmıştık. İnşallah sizler de aynı başarılı yolu izleyip, bizleri sevindirecek sonuçlar alacaksınız. (A) Milli Takım kampından kısa bir süre ayrılıp sizlerle birlikte olmak istedim. Buradan geçmiş ve buradaki ortamı çok iyi bilen bir teknik adam olarak, kısa sürede içinizden birilerini (A) Milli Takım'da göreceğimize eminim.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!