Aurelio'nun yerine Colsa

Güncelleme Tarihi:

Aurelionun yerine Colsa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2008 00:00

Racing Santander’de forma giyen 29 yaşındaki oyuncunun sarı lacivertlilerin teklifine sıcak baktığı ve tarafların imza aşamasına geldiği öğrenildi. Daha önce Güiza ile yan yana oynayan Colsa, son 2 sezonda 36 maçta 4 gol attı.

Haberin Devamı

KADROSUNDAKİ sekiz yabacıdan Kezman ile Maldonado’yu gözden çıkaran F.Bahçe’de yeni hedef Racing Santander’li Gonzalo Colsa.  Aurelio’nun ayrılması üzerine orta sahaya kaliteli bir oyuncu arayışına giren yönetim, Senna ve Alanso’dan sonuç alamayınca gözünü Colsa’ya çevirdi. 29 yaşında ve 1.85 metre boyundaki  oyuncu için girişimde bulunan sarı lacivertli yönetimin imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Sol ayakla ilk gol

Luis Aragones’in verdiği listede yeralan Colsa’nın İspanya Ligi’nde istikrarlı bir çizgisi olduğu ve F.Bahçe’nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.  Kulübü ile sözleşmesi devam eden İspanyol futbolcu daha önce Güiza ile aynı takımda forma giydi.  Colsa, son 2 sezonda oynadığı 36 maçta 4 gol attı.  Roberto Carlos, sol ayağı ile ilk golünü attı. Geçtiğimiz sezon resmi maçlarda iki gol atan Carlos, önce kafa sonra da sağ ayakla rakip fileleri havalandırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!