Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 17:20

Atletico Madrid Real Madrid karşılaşması için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Futbolseverler bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşmayla nefes kesen bir mücadeleye tanık olacak. Peki, Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, Atletico Madrid Real Madrid maçına dair tüm detaylar!

Haberin Devamı

Atletico Madrid Real Madrid maçı haftanın bir diğer derbisi olarak futbol severlerin karşısına çıkacak. İspanya Ligi'nin iki dişli takımının mücadele vereceği derbi karşılaşması Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Atletico Madrid'in derbide Real Madrid üzerinde kurduğu baskı karşısında Real'li yıldızlar ter dökecek. Peki Ronaldo, Griezmann, Bale, Benzema gibi yıldızların mücadele edeceği Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

ATLETİCO MADRİD REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

La Liga'nın iki önemli ekibi Atletico Madrid ve Real Madrid'in mücadele edeceği Madrid derbisi 19 Kasım Cumartesi günü saat 22.45'te başlayacak. Lig TV 3 kanalından canlı yayınlanacak maçı hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMA ÖNCESİ BAZI İSTATİSTİKLER

*Atletico, Real Madrid ile oynadığı son altı lig maçında yenilmedi (4G 2B); bu onların Real Madrid'e karşı ligde yakaladıkları en uzun yenilmezlik serisi.
*Real Madrid teknik direktörü olarak Diego Simeone'nin Atletico Madrid'ini yenmeyi başaran son isim Jose Mourinho'ydu (3 lig maçında da yenmişti).
*Real Madrid Zinedine Zidane yönetiminde ligdeki tek yenilgisini Atletico karşısında aldı (25G 5B).
*Atletico ligde evinde oynadığı son 22 maçta yenilmedi (18G 4B); La Liga'da devam etmekte olan en uzun iç sahada yenilmezlik serisi.
*Bu sezon La Liga'da maç başına en fazla topla buluşan isim Koke (97,1).
*Yannick Carrasco, Vicente Calderon'da forma giydiği son dört resmi maçta altı gol attı.
*Bu sezon Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla asist yapan isim Toni Kroos (6; Kevin De Bruyne ve Jean Michael Seri ile eşit).

BAKMADAN GEÇME!