Atletico Madrid: Perşembe günkü maç bir bayram olacak

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid: Perşembe günkü maç bir bayram olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2007 17:31

UEFA Kupası 1. tur ilkmaçında Kayseri Erciyesspor'un rakibi olan İspanyol Atletico Madridkulübünde teknik direktör ve futbolcular, turu geçeceklerinden eminolduklarını gösteren açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Atletico Madrid'in teknik direktörü Javier Aguirre, “Heyecanımız dimdikayakta ve perşembe günkü maç bir bayram olacak” derken, UEFA'ya iyi birbaşlangıç yapıp, geçmişte olduğu gibi Atletico Madrid'i Avrupa'dalayık olduğu yere geri getirmek istediklerini ifade etti. Aguirre, “Futbol dünyasında hiçbir şey kolay değil. Onların 2. ligde oynuyor olmaları bize güvenvermemeli. Maçı oynamak ve kazanmak için mücadele etmek gerekir. Kazanmahırsını üstte tutarak, adaım adım ilerlemek zorundayız” şeklinde konuştu.

İspanyol teknik adam, Kayseri Erciyesspor'un son maçlarını ve UEFA Kupasıön elemesindeki maçlarını izlediklerini belirterek, “Savunmada düzenli birtakım ve forvette çok dikkate değer 2 oyuncuları var. Turu garantileyip,iyi bir maç çıkarabileceğimizi biliyoruz ama bunun için çalışmalıyız”değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

La Liga'da geride kalan 3 haftada 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alanve 14. sırada bulunan Atletico Madrid'in şimdiye kadar oynadığı oyundanmemnun olmadığını da söyleyen Aguirre, bu kötü gidişi Kayseri Erciyesspormaçında düzelteceklerini iddia etti.
Futbolculardan Antonio Lopez de son oynadıkları Real Murcia maçındaki”kötü imajlarını” Kayseri Erciyesspor karşısında silmek istediklerinikaydetti. Lopez, “Taraftarımıza mutluluk yaşatmak istiyoruz. Bizimaçımızdan tek geçerli olan kazanmak” dedi.
Turcell Süper Lig takımlarından Kayserispor'un oyuncusu olaneski Real Zaragoza ve Espanyollu Delio Toledo ise Marca gazetesinde yeralan demecinde, “Kayseri Erciyesspor çok koşan bir takım ve teknikden dahaçok mücadelesiyle ön plana çıkıyor. Ama Atletico Madrid'in turugeçeceğinden eminim” dedi.

Toledo ayrıca, Kayseri'de mutlu olduğunu, çok özel bir futbol ortamının bulunduğunu kaydetti.
Bu arada UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Kayseri Erciyesspor'un rakibi olan Atletico Madrid'in 18 kişilik takım kadrosu açıklanırken, hafif bir sakatlıktançıkan Trabzonspor'un eski oyuncusu Fabiano Eller'in de kadroda olduğu,İspanyol yıldız futbolcu Jose Antonio Reyes'in ise cezalı olmasındandolayı kadro dışı kaldığı görüldü.

Haberin Devamı

Ayrıca taraftarlarını maça çekmek için bilet fiyatlarını düşüren, La Liga için sezonluk bileti olanlara maçın bedava olacağını duyuran Atletico Madrid'in 18 kişilik maç kadrosu şöyle:

Kaleciler: Abbiati, Leo Franco
Defans oyuncuları: Seitaridis, Antonio Lopez, Pernia, Fabiano Eller, Ze Castro, Perea
Ortasaha oyuncuları: Cleber Santana, Raul Garcia, Luis Garcia, Jurado, Maniche, Maxi Rodriguez, Simao,
Forvet oyuncuları: Mista, Agüero, Forlan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!