Atalay yönetimle karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Atalay yönetimle karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2010 13:46

Daha önce yaptığı açıklamalarla gündeme oturan ve Ankaragücü kulübünü zorda bırakan genel sayman Ayhan Atalay ve altyapı sorumlusu Ahmet Sarı, Ankaragücü yönetimiyle karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

31 Mayıs 2010 tarihinde sözleşmeleri biten ve 6 aydır maaşlarını alamadıkları belirtilen 7 altyapı antrenörüne 21 Mayıs 2010 tarihinde kulüp avukatı kanalıyla Ankaragücü Genel Saymanı Ayhan Atalay ve Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Sarı tarafından "sizlerle anlaşmayacağız" şeklinde tebligatlar gönderilmesi Ankaragücü yönetimini karıştırdı. Alınan bu karardan başkan Ahmet Gökçek ve yönetim kurulunun haberi olmadığı belirtildi. Bu konuşu araştırdığını ifade eden başkan Gökçek, çok farklı bir proje düşündükleri Ankaragücü'nün eski futbolcuları ve antrenörlerine bu şekilde davranılmasına çok sert tepki verdi. Teknik direktör Ümit Özat'ın ise bu gelişme üzerine İstanbul'daki proğramını yarıda keserek bugün Ankara'ya geleceği ve başkan ile bir toplantı yapacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Ankaragücü formasını yıllarca giymiş, şu an altyapıda görev yapan altyapı sorumlularından Arif Peçenek, Gökhan Gedikali, Nazmi Erdener, Murat Türksoy'un da aralarında bulunuduğu 7 antrenöre avukat kanalıyla tebligat gönderilerek, "Sizlerle anlaşmayacağız" denildi. 31 Mayıs'ta sözleşmeleri bitecek olan ve 21 Mayıs'ta kendilerine "anlaşmayacağız" denilen altyapı hocalarına avukat kanalıyla gönderilen tebligattan başkan Ahmet Gökçek ve yönetim kurulundaki diğer isimlerin haberinin olmaması dikkat çekti. Öte yandan kulüpte çalışan bazı personellerin 10 aydır, bazılarının ise 7 aydır maaş alamadıkları öğrenildi.

Bugüne kadar toplam işten çıkarılan işci sayısı 36 olurken, çalışan personellerin ise zor durumda olduğu ve Ankaragücü kulübünden 120 bin TL maaş alacakları olduğu söyleniyor. Güvenlik şirketi MBS firmasının 320 bin TL alacağı olduğu, Ankaragücü kulübünden çıkarılan, tazminatlarının ödenmediği belirtilen ve çoğunun evlerine haciz geldiği birçok işçinin dava açtığı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!