Aslı Nemutlu ’nun ismini yaşatın

Güncelleme Tarihi:

Aslı Nemutlu ’nun ismini yaşatın
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2012 00:00

Erzurum’da yaşamını yitiren Aslı Nemutlu’un ailesi Bakan Kılıç’tan ‘kızlarının isminin tesislerde ve müsabakalarda yaşatılması’ isteğinde bulundu.

Haberin Devamı

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 12 Ocak’ta Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde meydana gelen kazada yaşamını yitiren Milli Kayakçı Aslı Nemutlu’nun ailesini ziyaret etti. Ayşe Mine ve Metin Nemutlu çifti Bakan Kılıç’tan üç istekte bulundu:

1-Aslı’nın adı tesislerde ve müsabakalarda yaşatılsın,

2-Aslı’nın ölümü başka ölümlerin önünü kapasın ve eksiklikler varsa yeni kurallar belirlensin.

3-Haksız yere kimse yanmasın ama hata yapan birileri varsa da yanına kâr kalmasın.

Aslı’nın annesi Ayşe Mine Nemutlu, kızının odasını Bakan Kılıç’a gezdirirken duygusal anlar yaşandı. Bu atmosferde Kılıç da Nemutlu ailesine Spor Genel Müdürlüğü Müfettişlerinin yürüttüğü soruşturma hakkında bilgi verdi. Bakan Kılıç, “Aslı’nın acısı bizi de yakıyor. Sizin kızınızın değil, kendi kızımızın hukukunu koruma özeniyle hareket ediyoruz. Adalet herkes için eşit uygulanacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kabahati kendimizde aramalıyız

KILIÇ, TRT 3’de yayınlanan Spor Manşet programı’nda “Olimpiyatlar belki futboldaki güncel gelişmeler ya da şike soruşturması paralelindeki haberler kadar dikkat Burada kabahati bir miktar kendimizde aramamız lazım diye düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!