Galatasaray'da Nesine dönemi!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Nesine dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 07:44

Galatasaray Odebank Basketbol Takımı önümüzdeki sezon için ikinci sponsorluk anlaşmasını yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp ülkemizin en büyük yasal habis şirketi Nesine.com ile forma sırt reklamı anlaşması yaptı. Galatasaray, bu anlaşmadan senelik 450 bin dolar (1 milyon 350 bin TL) kazanacak.

Haberin Devamı

Bu anlaşmaya göre sarı-kırmızılı takımın formasının sırt bölgesine Nesine.com yer alacak ve Odebank’tan sonra ikinci büyük sponsor olacak. Galatasaray, bu anlaşmadan senelik 450 bin dolar (1 milyon 350 bin TL) kazanacak.

Türk Telekom Arena’da yapılan imza töreninde Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu, coach Ergin Ataman, kaptan Sinan Güler ve Vladimir Micov katıldı. İmza töreni sırasında taraflar şu açıklamayı yaptı.

Galatasarayda Nesine dönemi


Sponsorluk anlaşması sırasında konuşan Galatasaray koçu Ergin Ataman, “Çok zorlu bir Euroleague maratonu oynayacağız. Şu an Türkiye Ligi Avrupa’nın en değerli ligi durumuna geldi. Baktığınızda da Euroleague’de de en fazla takımı olan ülke Türkiye. Normal sezonda 60 maç oynayacağız. Buna Play-Off’ları da ilave ettiğimizde 80 maça kadar çıkabilecek. Bu sene bütçemiz daha da arttı.

Başkanımız Dursun Özbek ve yönetimimize teşekkür ediyoruz. Yönetim büyük fedakarlık yaptı ve bütçede yüzde 50 artış yaptık. Odebank ana sponsorumuz ve Nesine.com’da büyük katkı verdi. Kombine satış, iddia ve yayın gelirleri ile Galatasaray’ın basketbolda kulübe ekstra yük getirmemesini amaçlıyoruz. Nesine.com’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada bir soru üzerine Galatasaray’ın hazırlık maçlarında çok sayı yediğine dikkat çekilerek maçlar iddia oranlarına göre üst mü bitecek şeklindeki yaklaşıma Ergin Ataman şu yanıtı verdi: “Üst oynarsanız alt da bitebilir. Resmi maçlar başladıktan sonra işin taktiksel kısmına yöneleceğiz ve savunmalar da ağırlık kazanacak. Hazırlık maçları kimseyi aldatmasın. Resmi maçlar daha sert ve savunma ağırlıklı olur.

Biz hem savunma hem hücumda iyi olmaya gayret göstereceğiz. Ben Milli Takımı bırakmadım. Üç yıllık sözleşmem vardı ve 30 Eylül’de sona erdi. Galatasaray ile sözleşmem devam ediyordu ve görevime devam ediyorum. Basketbol Federasyonun full-time veya part-time çalışmaya kendi karar verecek. İyi bir takım kurduk ve çok yeni oyuncu var.

Hazırlık maçlarında istediğim görüntüye ulaşamadık istikrarsız görüntü verdik. Micov’un sakatlığı ve pivot bölgesindeki sakatlık sonrasındaki transfer değişimi bizim hazırlıklarımızı geciktirdi. Her geçen hafta istikrarla ilerleyen bir takım olacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!