Aslan İsviçre yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Aslan İsviçre yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray, bugün 10 günlük İsviçre kampı için gurbete çıkıyor. İsviçre kampına şu futbolcular götürülecek: Taffarel, Mehmet Bölükbaşı, Kerem, Capone, Fatih, Popescu, Vedat, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Ergün, Ümit, Okan, Faruk, Suat, Emre Belözoğlu, Ahmet, Mehmet Yozgatlı, Hagi, Jardel, Marcio, Saffet Akyüz, Ümit Aydın, Bülent Akın ve Rasim.

Serkan ısrarı

G.Saray İkinci Başkanı Mehmet Cansun, Boksiç'in transferinden vazgeçilmesinin ardından, forvet ihtiyaçlarının doğduğunu ve Samsunsporlu Serkan'ı bu bölge için transfer etmek istediklerini söyledi. Cansun, ‘‘Eğer önümüzdeki günlerde anlaşabilirsek, bu transfer takım için iyi olur’’ dedi.

Cimbom hırs küpü

GALATASARAY, yeni sezon hazırlıklarının 3. etabını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren idmana, Denizlispor'dan transfer edilen Bülent Akın da katıldı. Oldukça tempolu ve uzun süren idmanda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları dikkat çekerken, Bülent'in tutuk bir görüntü çizdiği gözlendi. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Hagi, Bülent ve Ümit katılmazken, Popescu ve Emrah düz koşu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!