Ask, set ve mac!

Güncelleme Tarihi:

Ask, set ve mac
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Is kadinlarindan sonra sporcu kadinlar da kabuklarindan siyrilip acilip sacildilar. Artik onlari davetlerde ve ozel gecelerde oldugu kadar gunluk hayatlarinda da son derece kadinsi ve dekolte giysiler icinde gormek mumkun...

Once calisan kadinlarin goruntusu degisti. Is yerlerine koyu renk klasik giysilerle gitme zorunlulugu ortadan kalkti. Genc kusak temsilcileri calisan kadinlarin sevimsiz ve ciddi gorunmek zorunda olmadiklarina karar verdiler. Is yerleri modanin en yeni cizgilerini yansitan kiyafetler giymis sik ve cekici genc kadinlarla renklendi.

Sonra sira spor dunyasina geldi. Gercekte erkek olup olmadiklari merak edilen kadin sporcularin yerine birden bire spor dunyasinda birbirinden guzel ve cekici genc kizlar ortaya cikti. 2000'e girerken spor dunyasinin guzel, cekici ve yetenekli kadin sporculari dunyanin ilgi odagi oldular. Ozellikle de tenis sahalarinin disi sampiyonlari arasinda guzellikleri ve cekicilikleri on plana cikanlar sinemanin seksi yildizlarini bile golgede birakmaya basladilar. Spor dunyasi ilk kez boyle bir durumla karsilasiyordu. Hayatlarini tenise adayan kadinlarin suslenmeye, cekici gorunmeye vakit bulabilmeleri, her sey bir yana cekici olmaya ozenmeleri cok onemli bir gelismeydi. Spor tarihinde ilk kez kadin teniscilerin maclari dunya basininda erkeklerin maclarindan daha fazla ilgi gormeye basladi.

Seksi tenis sampiyonu Anna Kournikova, henuz 17 yasinda bir Internet guzeli. People Dergisi'nin ‘‘en guzel 50 unlu’’ listesinde, Anna Kournikova da yer aldi. Kisa bir sure once de Rollingstone Dergisi'nin kapagini Anna Kournikova'nin mini etekli tenis kiyafetiyle cekilmis bir fotografi susledi.

Rus asilli tenis sampiyonu diyor ki: ‘‘Atlet oldugum icin cirkin gorunmem mi gerekiyor? Bu cok sacma bir iddia. Her genc kiz gibi benim de guzel ve cekici olmaya hakkim var.’’

Sarisin tenisci tam bes dil biliyor. Her macindan sonra pek cok evlenme teklifi alan genc kiz, tenis sahalarinda sik ve seksi kiyafetleriyle moda ruzgarlari estiriyor. Ozel yasaminda Prada, Versace ve Chanel'den giyiniyor. Detroit Red Wings hokey takiminin oyuncularindan Sergei Federov ile uc yildan beri beraber. Genc kiz, yakisikli erkek arkadasi ile arasinda romantik bir bag olmadigini soyluyor ama buna kimseyi inandiramiyor. Martina Hingis, GQ Dergisi'nin kapaginda yer alan ilk bayan atletti. Vucudunun cizgilerini gozler onune seren daracik mini etekli bir beyaz elbiseyle derginin fotografcilarina poz vermisti. Bu guzel ve cekici teniscinin kestane rengi gur saclari, onun Clairol firmasinin sozculugunu ustlenmesini sagladi. Genc kizin modaya olan duskunlugu ve giyim zevki de ona moda dunyasinda yeni gorevler kazandirdi.

19 yasindaki Isvicreli seksi tenisci bu yil Avustralya acik tenis turnuvasini kazandigi zaman kirmizi dekolte bir mini elbiseyle sampiyonlugunu kutladi.

Amerikali super kardesler Venus ve Serena Williams, Vogue Dergisi'nin kapaginda yer aldilar. Zenci tenisci kardesler, Caroline Herrara'nin elbiseleriyle fotografcilara poz vermislerdi. Iki kardes de tenis raketlerini artik kullanmamaya karar verdikleri zaman moda desinatorlugu yapacaklarini acikladilar.

Venus Williams, Reebok firmasi icin yeni modeller yaratiyor. Tenis sahalarinda ise degisik giysileriyle buyuk ilgi topluyor. Serena Williams'in ise Puma modaeviyle bir anlasmasi var. Maclarda kendi kreasyonu olan kiyafetlerle sahaya cikiyor.

Tenis dunyasinin diger unlu raketleri de ellerinden geldigince sik ve seksi olmaya calisiyorlar. Ornegin Mary Pierce, tenis sahalarinda ve ozel yasaminda seksi giysileriyle de un yapti. Tenis dunyasi hizla goruntu degistiriyor. Martina Navrotilava'larin donemi artik gerilerde kaldi. Kadin sporcular yeteneklerinin yaninda seksapellerini de sergiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!