Asena ve Ece Gürsel ringde kapıştı

Güncelleme Tarihi:

Asena ve Ece Gürsel ringde kapıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2009 00:00

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde düzenlenen 1'inci Yeşil Marmaris Uluslararası Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonası’nın açılışında, ünlü oryantal Asena ile manken Ece Gürsel, gösteri maçı yaptı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONADAN FOTOĞRAFLAR

“Vur, vur inlesin” tezahüratları eşliğinde ringde kozlarını paylaşan Asena ve Ece Gürsel, 2 dakika boyunca birbirlerine tekme ve yumruk salladı. Ece Gürsel'in oldukça acemi gözüktüğü, 1.5 yıldır kick boks ile uğraştığı bilinen Asena'nın ise rakibine zarar vermekten çekindiği gözlendi. Hakemler, gösteri niteliğindeki müsabakanın, berabere sonuçlandığına karar verdi. Asena, Türkiye ve İsveçre'den 14 sporcunun 7 ayrı siklette şampiyonluk mücadelesi verdiği Grand Yazıcı Turban Otel’deki organizasyonun finalinde, ringe çıkıp albümünde yer alan iki şarkıyı seslendirdikten sonra, 2008 Türkiye Kick Boks Şampiyonu 19 yaşındaki Onur Tekel ile de gösteri maçı yaptı.
Yeşil Marmaris Anonim Şirketi sponsorluğunda gerçekleşen, aralarında, AKP Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Mehmet Nil Hıdır, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, AKP Marmaris Belediye Başkan Adayı İngiltere Marmaris Fahri Konsolosu Ali Doğan Tugay, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Turan Çebi, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Yakup Karakaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ın da bulunduğu yaklaşık bin kişinin izlediği şampiyonanın sunuculuğunu Orhan Ayhan yaptı.
Müsabakaların raund aralarında, dans grupları ve Marmaris Aikido Grubu gösteriler sundu. 1. Yeşil Marmaris Uluslararası Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonası’nda, 7 sikletin 6'sında galip gelen Türk takımı, şampiyon oldu.
Şampiyon Türk takımına kupasını AKP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Tugay verdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!