Asanovic ısrarı

Güncelleme Tarihi:

Asanovic ısrarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Atilla Yıldırım ve Menajer Süleyman Hurma, Hırvat futbolcu ile dün Fransa'da biraraya geldi. Mrmiç de vatandaşını ikna etmek için büyük çaba harcıyor...

Mrmiç arabulucu oldu

Daha önce Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla prensip anlaşmasına varan Asanoviç'le görüşen Mrmiç'in takım arkadaşının Türkiye ve Trabzonspor'u tercihe yönelmesinde önemli rol oynadığı kaydedildi. Asanoviç'in yöneticilere, ‘‘Panathinaikos'un verdiği paradan biraz daha fazlasını öderseniz, size gelebilirim’’ dediği öğrenildi.

Alternatifi Pantiç

33 yaşındaki Hırvat futbolcunun maliyetinin 4 milyon dolar civarında olacağı kaydedildi. Anlaşma olduğu takdirde Asanoviç'le ön sözleşme yapılacağını söyleyen İkinci Başkan Atilla Yıldırım, anlaşma olmaması durumunda Pantiç veya başka oyunculara yöneleceklerini söyledi.

Trabzon'da oynarım

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Hırvat kaleci Mrmiç'in de, Trabzonspor'a gelmek istediği belirtildi. Mrmiç'in, Fransa'da bulunan Atilla Yıldırım ve Süleyman Hurma'ya, 'Türkiye'yi çok seviyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Eğer Beşiktaş beni kesin bırakırsa, Trabzonspor formasını giymek isterim' dediği bildirildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!